Βίντεο-φρίκη: Πως οι τζιχαντιστές εκπαιδεύουν παιδιά-δολοφόνους

Loading...


Φρίκη προκαλεί το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Sky News και δείχνει την από τους .

Όπως αναφέρει το protothema.gr το ακόμα πιο φρικιαστικό είναι ότι η «» σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη γίνεται με ζωντανούς στόχους καθώς στο βίντεο φαίνονται άνθρωποι με δεμένα τα χέρια να τρέχουν να κρυφτούν από τους δολοφόνους τους. Όταν, όμως, τα παιδιά τους βρίσκουν τότε τους σκοτώνουν «σαν ταινία του Χόλιγουντ που γίνεται πραγματικότητα» όπως γράφει το βρετανικό δίκτυο.

Στο Sky News μίλησε ο 12χρονος Μαχμούντ ένα από τα παιδιά που έπεσαν στα χέρια των τζιχαντιστών για να γίνουν δολοφόνοι. Όπως λέει ο προσηλυτισμός του πήρε έξι με επτά μήνες.

«Ήρθε ένας φίλος μου και μου έδειξε κάτι φωτογραφίες. Μου είπε «έλα μαζί μου, θα σου δώσουμε όπλα, αυτοκίνητο και γυναίκα. Έλα μαζί μας και θα έχεις παρθένες στον παράδεισο»».

Διαβάστε επίσης:   Τρομοκρατική επίθεση -Λονδίνο: Βίντεο-σοκ με την Μέι

«Μου έκαναν «πλύση εγκεφάλου» και με άρπαξαν. Μας έδειχναν πώς γίνεται μια επίθεση αυτοκτονίας, πώς να χτυπάμε, πώς να κινούμαστε χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί» είπε ο Μαχμούντ.

Όταν, όμως, ο ίδιος αρνήθηκε να συνεχίσει την εκπαίδευσή του οι τζιχαντιστές τον μαστίγωσαν, τον χτύπησαν και τον τιμώρησαν στερώντας του το φαγητό και το νερό.

«Εγώ ευτυχώς άντεξα τα βασανιστήρια και μετά έφυγα» εξομολογήθηκε το 12χρονο αγόρι.

  

loading...