Αρχική - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μπλόκα αγροτών: Αρχίζουν κινητοποιήσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων την ερχόμενη εβδομάδα, με πανελλαδικά μπλόκα σε κομβικά σημεία των εθνικών οδών, αποφάσισαν οι αγρότες, στην συνάντηση της γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, σήμερα στη Λάρισα.

Περισσότερα »

Νέοι αγρότες: Πότε ανοίγει η 2η πρόσκληση

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: τέλος μπαίνει στην αγωνία των εν δυνάμει και επιλαχόντων νέων αγροτών, καθώς μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να έχει ανακοινωθεί η τελική κατάταξη των δικαιούχων, οι οποίοι και θα πληρωθούν το 70% του συνολικού ποσού στήριξης (πρώτη δόση). Παράλληλα, «τρέχει» η διαδικασία για την προκήρυξη της δεύτερης πρόσκλησης.

Περισσότερα »

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πότε θα δοθούν οι αποζημιώσεις σε ροδακινοπαραγωγούς

ΟΠΕΚΕΠΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ: Μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα προχωρήσει στην πληρωμή 4,5 εκατ. ευρώ της συνδεδεμένης ενίσχυσης προς τους τευτλοπαραγωγούς, γνωστοποίησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

Περισσότερα »

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέο ενιαίο σύστημα εγγραφής και πρόσβασης στις εφαρμογές

ΟΠΕΚΕΠΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) συνεχίζοντας τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους γεωργούς έχει θέσει σε λειτουργία το νέο ενιαίο σύστημα εγγραφής και πρόσβασης στις εφαρμογές του ΟΠΕΚΕΠΕ στο οποίο αρκεί ο παραγωγός να εγγραφεί μια φορά προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές του οργανισμού.

Περισσότερα »

Κάρτα του αγρότη 2018 από την τράπεζα Πειραιώς

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Η «Κάρτα του Αγρότη» της Τράπεζας Πειραιώς είναι ειδικά σχεδιασμένη κάρτα για τους αγρότες με σκοπό την άμεση χρηματοδότηση των παραγωγικών δαπανών τους, κατά το χρονικό διάστημα της παραγωγικής διαδικασίας.

Περισσότερα »

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέο ενιαίο σύστημα εγγραφής και πρόσβασης στις εφαρμογές του Οργανισμού

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) συνεχίζοντας τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους γεωργούς έχει θέσει σε λειτουργία το νέο ενιαίο σύστημα εγγραφής και πρόσβασης στις εφαρμογές του ΟΠΕΚΕΠΕ στο οποίο αρκεί ο παραγωγός να εγγραφεί μια φορά προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές του οργανισμού.

Περισσότερα »

Νέες Ομάδες Παραγωγών 2018: Έως 7 Μαρτίου οι αιτήσεις

Νέες Ομάδων Παραγωγών 2018: Ξεκίνησε από τις 8 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 7 Μαΐου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων για ένταξη στο Μέτρο 9 «Σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών» του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, μετά την έκδοση της πρόσκλησης ενδιαφέροντος.

Περισσότερα »