Αρχική - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Διατροφή για άσκηση: Τι να φάω πριν την προπόνηση;

Διατροφή: Όλοι οι άνθρωποι που γυμνάζονται τακτικά επιθυμούν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κάνουμε την γυμναστική μας ακόμα πιο έντονη, και να φτάσουμε στους στόχους μας με μεγαλύτερη σιγουριά, από το να τρέφουμε σωστά τον οργανισμό μας. Η σωστή διατροφή πριν από την άσκηση παίζει πολύ σημαντικότερο ρόλο από ό,τι είχατε φανταστεί. Ποια είναι ...

Περισσότερα »

Διατροφή για άσκηση – γυμναστική

Διατροφή: Είμαστε, λοιπόν, όλοι στην περίοδο που τρέχουμε να χάσουμε αυτά τα 3 επιπλέον κιλά που κάνουν αισθητά την παρουσία τους πριν αυτά τα 3 γίνουν το λιγότερο 6. Έτσι, αρχίζουμε να σκεφτόμαστε «πρέπει να ξεκινήσω γυμναστήριο», «θα πηγαίνω 4 φορές την εβδομάδα», «θα αρχίσω τρέξιμο να αυξήσω λίγο και την αντοχή μου».

Περισσότερα »

Διατροφή 2018: Τι προτείνουν οι ειδικοί

Διατροφή: Αν μια από τις αποφάσεις σας για την νέα χρονιά ήταν να βελτιώσετε την διατροφή σας, χρειάζεται προσοχή. Μην πέσετε στην παγίδα δημοφιλών, απαγορευτικών διατροφών, που με τον καιρό θα σας κάνουν περισσότερο κακό, παρά καλό. Η νέα σας διατροφή πρέπει να είναι ισορροπημένη και να σας προσφέρει όλα τα αναγκαία θρεπτικά συστατικά που έχει ο οργανισμός σας ανάγκη.

Περισσότερα »

Δίαιτα εξπρές με βραστά αυγά – Πως θα χάσω κιλά γρήγορα

Δίαιτα εξπρές: Μια δίαιτα με βασικό συστατικό τα αυγά υπόσχεται να γίνει το μέσο για να χάσετε 10 κιλά. Ας αρχίσουμε από μια (καλώς ή κακώς) παγκόσμια γυναικεία σταθερά: Θέλετε να αδυνατίσετε.

Περισσότερα »