Αρχική - ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ

FREMM: Οι δύο γαλλικές φρεγάτες που μπορούν να χτυπήσουν την Αγκυρα

FREMM: Νέα εποχή φαίνεται πως έρχεται σύντομα στο Πολεμικό Ναυτικό με την προσθήκη των φρεγατών FREMM σε πρώτη φάση και των μίνι φρεγατών, επί της ουσίας κορβετών, Βelh@rra, σε δεύτερη.

Περισσότερα »

Ελληνες στρατιωτικοί: Ισχυρό μήνυμα από το Ευρωκοινοβούλιο στην Τουρκία

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ: Εγκρίθηκε από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο με συντριπτική πλειοψηφία (607 υπέρ, 7 κατά και 18 αποχές) το Ψήφισμα Αρ. B8‑0194/2018 «Η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των αρχών του κράτος δικαίου στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που έχουν συλληφθεί και κρατούνται στην Τουρκία».

Περισσότερα »

«Τα παιδιά μας είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση- Πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης;»

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ: “Άλλαξε η ζωή μας μέσα σε λίγα λεπτά. Προσπαθούμε όμως να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας. Δίνουμε κουράγιο στον εαυτό μας και παραμένουμε νηφάλιοι τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου”, λέει ο Νίκος Κούκλατζης 47 μέρες μετά τη σύλληψη του γιου του Δημήτρη μαζί με τον Άγγελο Μητρετώδη στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας κοντά στην Αδριανούπολη.

Περισσότερα »

Γιώργος Μπαλταδώρος: Εντοπίστηκε ηχητικό σήμα του καταγραφέα πρόσκρουσης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΣ: Με γρήγορο ρυθμό εξελίσσονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια της συντριβής του MIRAGE-2000-5, εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου, που κόστισε την ζωή του σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου, που κηδεύτηκε πριν από λίγη ώρα με τιμές ήρωα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μορφοβούνι Καρδίτσας.

Περισσότερα »

Σκύρος- Πτώση αεροπλάνου: Βίντεο ντοκουμέντο με τον άτυχο πιλότο Γιώργο Μπαλταδώρο

ΣΚΥΡΟΣ: Σε παλαιότερο ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο Γιώργος Μπαλταδώρος που πέθανε σήμερα όταν έπεσε το Mirage 2000 – 5 που πιλόταρε, μιλούσε για την γεμάτη προκλήσεις αποστολή του.

Περισσότερα »

Σκύρος- Γιώργος Μπαλταδώρος: Ο πιλότος του Μιράζ που έχασε τη ζωή του στο Αιγαίο

ΣΚΥΡΟΣ: Ο 34χρονος Γιώργος Μπαλταδώρος, πατέρας τριών παιδιών (όπως μετέδωσε το Epsilon) με καταγωγή από από το Μαυροβούνι Καρδίτσας, που υπηρετούσε στην 331 Μοίρα της Πολεμικής Αεροπορίας είναι ο ιπτάμενος που έχασε την ζωή του, στην πτώση του Mirage 2000-5, 9 ναυτικά μίλια βορειονατολικά της Σκύρου.

Περισσότερα »