Αρχική - ΕΘΝΙΚΑ

ΕΘΝΙΚΑ

Πόλεμος Ελλάδας-Τουρκία: Μια… ολόκληρη μεραρχία Ελλήνων δηλώνει ότι δε θα πολεμήσει

ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: Καμπανάκι κινδύνου έχει σημάνει μια νέα δημοσκόπηση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα οποία δημοσιεύθηκαν στο twitter από το The Spectator Index,το 54% των Ελλήνων είναι έτοιμοι αν χρειαστεί να πολεμήσουν για τη χώρα.

Περισσότερα »

Ελλάδα Τουρκία: Απειλές πολέμου στα Ιμια

ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ: Λίγες μόλις ώρες πέρασαν από την παραληρηματική συνέντευξη του Γιγίτ Μπουλούτ, συμβούλου του Τούρκου Προέδρου, στην οποία -σύμφωνα με τον ίδιο- ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα δώσει εντολή για χτύπημα στην Ανατολική Μεσόγειο έπειτα από οποιαδήποτε προσπάθεια για έρευνα ή εξόρυξη την οποία η Τουρκία δεν εγκρίνει.

Περισσότερα »

Ελλάδα Τουρκία: Νέα προκλητική Navtex βάζει «φωτιά» στο Αιγαίο»

ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ: Θαλάσσια ζώνη από τα ανοικτά της Πάφου μέχρι τα ανοικτά της Ιεράπετρας στην Κρήτη δέσμευσε για έρευνα με δύο νέες Navtex η Τουρκία, μία ημέρα μετά από το αυστηρό μήνυμα που έστειλε η Ε.Ε. προς την Άγκυρα, καλώντας την να σταματήσει τη δραστηριότητά της σε Αιγαίο και κυπριακή ΑΟΖ.

Περισσότερα »

Ελλάδα Τουρκία: «Ανιστόρητο το τουρκικό ΥΠΕΞ» δηλώνει ο Βίτσας

ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ: «H ανακοίνωση του ΥΠΕΞ της Τουρκίας, είναι ανιστόρητη, είναι απαράδεκτη» δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα στα Ίμια και τόνισε οτι «η γη και τα νησιά και οι βραχονησίδες έχουν κατακτηθεί με αγώνες του ελληνικού λαού», σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον ρ/φ σταθμό ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.

Περισσότερα »

Οι Αμερικανοί πάγωσαν τον «πόλεμο» Ελλάδας – Τουρκίας- Η σωτηρία παρέμβαση

ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ: Προς αποκλιμάκωση, ειδικά μετά την παρέμβαση των ΗΠΑ, οδεύει η κατάσταση με μια (συνήθη…) υποχώρηση της κυβέρνησης στην παραλίγο βύθιση του άοπλου ελληνικού σκάφους του Λιμενικού στα Ιμια, από οπλισμένο τουρκικό πλοίο.

Περισσότερα »

Οι Τούρκοι εμβόλισαν ελληνική φρεγάτα- Ελλάδα- Τουρκία σε αναταραχή

ΙΜΙΑ: Η φωτογραφία του σκάφους του ΛΣ που εμβολίστηκε από το πλοίο της τουρκικής ακτοφυλακής UMUT, επιβεβαιώνει αυτό που λένε πηγές του Λιμενικού Σώματος: “Ήθελαν να προκαλέσουν πολύ σοβαρό επεισόδιο, ακόμη και βύθιση του σκάφους”!

Περισσότερα »