Αρχική - ΕΞΟΔΟΣ

ΕΞΟΔΟΣ

Hoocut: Εναλλακτικό σουβλάκι στο κέντρο της Αθήνας από τους Cookoovayas

Hoocut:  Στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης , η ομάδα του γνωστού εστιατορίου Cookoovaya, κοινώς οι Κλεομένης Ζουρνατζής, Νίκος Καραθάνος, Περικλής Κοσκινάς και οι αδερφοί Βαγγέλης και Σπύρος Λιάκος, αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα την ιδέα που τους ένωσε.

Περισσότερα »

Τσιπουράδικα στην Αθήνα

Τσιπουράδικα – Αθήνα: Σας παρουσιάζουμε μερικά από τα καλύτερα τσιπουράδικα της Αθήνας. Είναι όλα τους στέκια που συνδυάζουν το τσίπουρο και τα μεζεδάκια με τη χαλάρωση και τη ραστώνη.

Περισσότερα »

The greatest showman: Η νέα ταινία του Χιου Τζάκμαν

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ: Τα έργα και οι ημέρες ενός πρωτοπόρου, αλλά αμφιλεγόμενου διασκεδαστή στις ΗΠΑ του 19ου αιώνα, του Φίνεας Μπάρνουμ, μετατρέπονται σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα που λόγω εορταστικής περιόδου φροντίζει να πετάξει στην άκρη ό,τι ρέπει προς το αμφιλεγόμενο και να κρατήσει τη θετική πλευρά της εικόνας του.

Περισσότερα »

Πρωτοχρονιά 2018 στην Αθήνα – Όλο το πρόγραμμα στο Θησείο

Πρωτοχρονιά 2018 στην Αθήνα: Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς υποδεχόμαστε το 2018 στο Θησείο με ένα πολυθέαμα – έκπληξη! Ο Δήμος Αθηναίων έχει φροντίσει να μας παρουσιάσει ένα σχεδιασμένο και σκηνοθετημένο θέαμα για να ολοκληρώσει την αφήγηση του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού με την υπογραφή των Γιάννη Κακλέα, Μανόλη Παντελιδάκη και Φρόσως Λύτρα, καλεσμένους εκλεκτούς καλλιτέχνες και παρουσιαστή το Χρήστο Φερεντίνο.

Περισσότερα »

Χριστούγεννα 2017: Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017: Από τον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική. Έτσι, από τις 14/12 μέχρι τις 05/01 το ΚΠΙΣΝ σας προσκαλεί σε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με διαφορετικά ακούσματα.

Περισσότερα »

Τα «Χριστούγεννα του Παπαδιαμάντη» στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο στις 19/12

Τα «Χριστούγεννα του Παπαδιαμάντη» στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου. Η πρωτότυπη μουσικοθεατρική παράσταση του Γιώργου Βούκανου «Σήμερον, Καραγκιόζης!» Τα Χριστούγεννα του Παπαδιαμάντη, παιγμένα από το Θέατρο Σκιών του Κώστα Μακρή σε κείμενα και στίχους της Μαίρης Βούκανου, θα παρουσιασθεί στο κοινό την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20.00, στο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου.

Περισσότερα »