Αρχική - ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ

ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ

Γυναίκα και ομορφιά: Αισθητική χειρουργική και μέθοδοι για ιδανικά φρύδια

Γυναίκα – Ομορφιά: Τα φρύδια αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Διάφορες επεμβατικές και μη αισθητικές μέθοδοι έχουν κατά καιρούς εφαρμοστεί, προκειμένου να αλλάξουν την μορφή, το χρώμα τους ή ακόμα και τη θέση τους.

Περισσότερα »

Ευαγγελία Αραβανή: Η αλλαγή που μας ξάφνιασε… (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΑΒΑΝΗ: Η παρουσιάστρια του My style rocks, Ευαγγελία Αραβανή, είπε να κάνει κι εκείνη την μεγάλη αλλαγή ακολουθώντας την τάση του φετινού φθινοπώρου που θέλει τα μαλλιά κομμένα καρέ. Η αλλαγή αυτή εξέπληξε ευχάριστα όλους. «Εμένα σήμερα η διάθεση μου είναι πολύ ανεβασμένη, αρκετά χορευτική και επειδή τα κορίτσια χθες είχαν μια ανανέωση, είπα να κάνω κι εγώ μια ...

Περισσότερα »

Δερμάτινες γυναικείες και ανδρικές τσάντες από το 4bag

Οι τσάντες είναι το απαραίτητο αξεσουάρ της εμφάνισης των σύγχρονων αλλά και δυναμικών ανθρώπων είτε πρόκειται για γυναίκες είτε πρόκειται για άνδρες. Η δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητά μας, θέλει τα μέλη και των δύο φύλων να αναλαμβάνουν δυναμικά ποικίλους ρόλους στην καθημερινότητά τους αλλά και να μπορούν να ανταποκρίνονται με αποτελεσματικότητα σε κάθε έργο που θα αναλάβουν.

Περισσότερα »

Οι πέρλες και πάλι στη μόδα

Βρες που έχεις βάλει τα σκουλαρίκια με τις πέρλες, γιατί είναι και πάλι στη μόδα. Ναι, αυτό το αγαπημένο αξεσουάρ της γιαγιάς σου έκανε come back! Από την αρχαιότητα μέχρι πρόσφατα τα μαργαριτάρια ήταν το απόλυτο σύμβολο του πλούτου και της δύναμης. Αφότου όμως κατέστη δυνατή η καλλιέργεια των όστρακων και η παραγωγή μαργαριταριών σε μεγάλη κλίμακα, η τιμή τους ...

Περισσότερα »

Γυναίκα και ομορφιά – Φθινώπορο – Χειμώνας 2017-2018: Τι θα φορεθεί

Τα fashion weeks έχουν τελειώσει εδώ και μερικούς μήνες και αισίως έχουμε όλες τις νέες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2017. Αρκετές ήταν οι νέες ιδέες, από διάφορους σχεδιαστές, που συζητήθηκαν, ενώ φυσικά δεν έλειψε και η αναβίωση παλαιότερων trends δοσμένη με έναν πιο μοντέρνο τρόπο.

Περισσότερα »

Πώς θα αφαιρέσεις εύκολα το κιτρίνισμα από τα νύχια με απλά υλικά

Τα καθαρά και καλοσχηματισμένα νύχια αποτελούν την τελική πινελιά στην εμφάνιση σας, μιας και κερδίζουν τις εντυπώσεις με τον ίδιο τρόπο που θα το έκανε και ένα φινετσάτο ρούχο, για το λόγο αυτό απαιτούν τακτική φροντίδα και περιποίηση.

Περισσότερα »