Αρχική - ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ

ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ

Λεμόνι: 9 εκπληκτικές χρήσεις

ΛΕΜΟΝΙ: Έχετε απόθεμα λεμονιών στο σπίτι και δεν ξέρετε πώς να τα αξιοποιήσετε; Φτιάξτε απολεπιστικό σώματος, καθαριστικό για την τουαλέτα και πολλές ακόμη συνταγές οι οποίες θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Περισσότερα »

Μαύρα στίγματα στο πρόσωπο: Πώς δημιουργούνται και πώς θα φύγουν

Ένα μαύρο στίγμα στο πρόσωπό σας είναι ουσιαστικά ένα άνοιγμα στην επιφάνεια του δέρματος που εμφανίζεται όταν ένας πόρος διευρύνεται, με αποτέλεσμα να γεμίζει με βακτήρια, σμήγμα (φυσικό έλαιο) και νεκρά κύτταρα του δέρματος. Αυτή η ανάμιξη δημιουργεί ένα μπλοκάρισμα στον πόρο.

Περισσότερα »

Μακιγιάζ: Τα 6 μυστικά που θα απογειώσουν την εμφάνισή σας

Μακιγιάζ: Η τελετουργία του μακιγιάζ, είτε το κάνεις μόνη σου είτε στο κάνει κάποιος ειδικός, είναι κάτι σαν σπαζοκεφαλιά, ιδιαίτερα τις πρώτες φορές.  Και αυτό γιατί τώρα πια, υπάρχουν τόσα πολλά προϊόντα για το μακιγιάζ, που πολλές φορές και ο ίδιος ο makeup artist κάνει διαφορετικούς συνδυασμούς, προκειμένου να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Περισσότερα »

Γυναίκα και ομορφιά: Αισθητική χειρουργική και μέθοδοι για ιδανικά φρύδια

Γυναίκα – Ομορφιά: Τα φρύδια αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Διάφορες επεμβατικές και μη αισθητικές μέθοδοι έχουν κατά καιρούς εφαρμοστεί, προκειμένου να αλλάξουν την μορφή, το χρώμα τους ή ακόμα και τη θέση τους.

Περισσότερα »