Αρχική - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γρηγόρης Σαράφης: Οι εργαζόμενοι σήκωσαν στους ώμους το φέρετρο (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΑΡΑΦΗΣ: Μ’ αυτό τον τρόπο απλά θέλησαν να τιμήσουν τον φίλο τους πρωτίστως Γρηγόρη Σαράφη και μετά το αφεντικό τους… οι εργαζόμενοι στα καταστήματα ΣΑΡΑΦΗΣ. Τον τίμησαν, όπως τους τίμησε κι αυτός, με ποικίλους τρόπους χρόνια τώρα.

Περισσότερα »

Συζυγοκτόνος του Βελβεντού: Ξανά στο δικαστήριο με νέες κατηγορίες

ΒΕΛΒΕΝΤΟ: Στις δικαστικές αίθουσες Γρεβενών θα βρεθεί εκ νέου ο συζυγοκτόνος, Αναστάσιος Τσιουχάρας, που σκότωσε και έθαψε τη σύζυγό του, Ανθή Λινάρδου, τον Ιανουάριο του 2016, στο Βελβεντό Κοζάνης.

Περισσότερα »

Ναστούλης: Διαψεύδει ότι έδωσε εντολή για τη δολοφονία Στεφανάκου

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΣ: Ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει ότι ο πελάτης του Κωνσταντίνος Ναστούλης δεν σχετίζεται με την υπόθεση δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου εξέδωσε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

Περισσότερα »

Βασίλης Στεφανάκος: Τα μοιραία τελευταία δευτερόλεπτα

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΣ: Το κενό των ελάχιστων δευτερολέπτων κατά το οποίο ο Βασίλης Στεφανάκος έμεινε ακάλυπτος, εκμεταλλεύτηκαν οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του βαρυποινίτη, το απόγευμα της Τετάρτης (17/01).

Περισσότερα »

Τι συνέβη τις ημέρες πριν το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Ποιες ήταν οι κινήσεις της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη τις τρεις τελευταίες ημέρες πριν πεθάνει μέσα στο αυτοκίνητό της στο Θέρμο Τριχωνίδας; Η αστυνομία έχει καταλήξει σε πολλά συμπεράσματα, μέσω καταθέσεων, υλικού από κάμερες, τηλεφωνημάτων κ.α.

Περισσότερα »

Δικηγόρος πρώην βουλευτής ζήτησε να σκοτώσουν την Δώρα;

ΔΩΡΑ ΖΕΜΠΕΡΗ: Νέα τροπή φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο. Σε νέο υπόμνημά του προς τον ανακριτή, ο καθ’ ομολογία δράστης κατονομάζει γνωστό δικηγόρο ως τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

Περισσότερα »