Αρχική - ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΚΕΑ: Ποιοι πρέπει να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση

ΚΕΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ: Όπως έγινε γνωστό από το Υπουργείο Εργασίας, θα πρέπει να υποβληθούν εκ νέου, από την 1η Φεβρουαρίου, οι αιτήσεις που εγκρίθηκαν εντός του Φεβρουαρίου 2017 και έκτοτε δεν έχουν τροποποιηθεί, σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (keaprogram.gr). Ενημερωθείτε αναλυτικά.

Περισσότερα »

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Ερχεται παγκόσμιος πόλεμος που θα φέρει τους Έσχατους Καιρούς»

ΠΡΟΒΛΕΨΗ-ΣΟΚ ΑΠΌ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ Έντονη ανησυχία έχουν προκαλέσει οι φήμες ότι η βασίλισσα Ελισσάβετ κατά την συνάντησή της με τον Ρώσο πατριάρχη Κύριλλο και τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury τους είπε ότι επίκειται ένας φοβερός παγκόσμιος πόλεμος που θα φέρει τους «έσχατους καιρούς για την Ανθρωπότητα» ακριβώς όπως έχει προβλεφθεί στις Γραφές Στην συνάντηση φέρεται να είπε «ένα άτομο θα ...

Περισσότερα »

Ετοιμάζουν τον νέο σύνθετο άνθρωπο – Ολο το παρασκήνιο της μυστικής συνάντησης γενετιστών στο Harvard

της Αθηνάς Ισιγώνη Άλλη μια καινούρια μέρα ξημέρωσε στην Αμερική και η καθημερινότητα στις ζωές των κατοίκων της ξεκινά να ξετυλίγεται. Έτσι λοιπόν, οι «λύκοι» της wall Street, είναι κολλημένοι αν όχι χωμένοι στις οθόνες του χρηματιστηρίου, επιδιώκοντας μετά μανίας να αποκτήσουν μερικές ακόμα χιλιάδες δολάρια, εύκολα και γρήγορα, ενώ στα μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τις επιχειρήσεις οι CEO συσκέπτονται ...

Περισσότερα »

Το εφιαλτικό 2048: Οταν όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη θα ελέγχονται με εμφυτεύματα (ΒΙΝΤΕΟ)

2048: Ο Κόσμος ζει έχοντας αξιοποιήσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, επιτρέποντας σε προβληματικά μέλη του σώματος να αντικατασταθούν με μηχανικά οι άνθρωποι να μπορούν να ζουν κανονικά την ζωή τους.

Περισσότερα »

ΗΠΑ: Σχέδιο «μεγάλος αδελφός» με ιερείς, δασκάλους και κοινωνικούς λειτουργούς

Στην Αμερική έχει δημιουργηθεί ένας ολόκληρος «μυστικός στρατός» από αξιωματούχους , δασκάλους, κοινωνικούς λειτουργούς και πολλούς άλλους, ο οποίος κατασκοπεύει τους Αμερικανούς πολίτες, αναφέρει σχετικό αμερικανικό άρθρο.

Περισσότερα »

Ερευνες της Microsoft για την αποθήκευση δεδομένων σε DNA

Του Κώστα Δεληγιάννη Σε μία συμφωνία η οποία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο ψηφιακής αποθήκευσης του ασύλληπτου όγκου δεδομένων που παράγονται καθημερινά, προχώρησε αυτή την εβδομάδα η Microsoft.

Περισσότερα »