Αρχική - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πόσο ανέβηκε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Στα 313,524 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το δημόσιο χρέος το γ’ τρίμηνο πέρυσι από 311,340 δισ. ευρώ το γ’ τρίμηνο 2016, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τους τριμηνιαίους μη χρηματοοικονομικούς λογαριασμούς της Γενικής Κυβέρνησης.

Περισσότερα »

Efka.gov.gr: Αναρτήθηκαν οι εισφορές Δεκεμβρίου

ΕΦΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Όπως έγινε επισήμως γνωστό από τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ (efka.gov.gr),οι εισφορές Δεκεμβρίου 2017 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματιών, έχουν αναρτηθεί στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Οργανισμού. Δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Περισσότερα »

ΦΠΑ: Όλες οι αλλαγές στους συντελεστές που προτείνει η Κομισιόν

ΦΠΑ: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε σήμερα νέους κανόνες για να δοθεί στα κράτη μέλη μεγαλύτερη ευελιξία όσον αφορά τον καθορισμό των συντελεστών ΦΠΑ και να δημιουργηθεί ένα καλύτερο φορολογικό περιβάλλον που θα στηρίξει την ανάπτυξη των ΜΜΕ.

Περισσότερα »

Πλειστηριασμοί: Πως θα προκύπτει η εμπορική αξία των ακινήτων

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η ΠΟΛ.1011/2018 στην οποία αναφέρεται ο τρόπος προσδιορισμού της εμπορικής αξίας του ακινήτου που κατάσχεται ή εκπλειστηριάζεται σύμφωνα με τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ν.δ. 356/1974), καθορισμός του αρμόδιου οργάνου προσδιορισμού της αξίας αυτής, της αμοιβής και του τρόπου πληρωμής αυτού καθώς και κάθε άλλου ειδικότερου θέματος.

Περισσότερα »

Φόρος διαμονής: Δείτε με τι ποσά θα επιβαρύνονται όσοι νοικιάζουν δωμάτια

Φόρος Διαμονής:Τροπολογία κατατέθηκε στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Αγορές Χρηματοπιστωτικών μέσων και άλλες διατάξεις» σύμφωνα με την οποία:

Περισσότερα »