Αρχική - ΠΕΡΙΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

10 πράγματα που δεν μας λένε οι σεφ

ΣΕΦ: Μαγειρεύουν οι σεφ όταν είναι άρρωστοι; Το ψωμί του κουβέρ που δεν τρως το πηγαίνουν σε άλλο τραπέζι; Τι τρώνε όταν βγαίνουν έξω; Σεφ από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης αποφάσισαν να μας λύσουν τα παραπάνω ερωτήματα και μερικά ακόμη –10 για την ακρίβεια– με ειλικρίνεια που σκοτώνει!

Περισσότερα »

8 Ιανουαρίου: Γιατί θεωρείται ως «Ημέρα Διαζυγίου»

8 Ιανουαρίου: Η 8η Ιανουαρίου πλησιάζει και αν σκέφτεστε να βάλετε ένα τέλος στο γάμο σας είναι μία πολύ καλή μέρα, καθώς έχει οριστεί ως η «Ημέρα Διαζυγίου», αφού πολλά είναι τα ζευγάρια που τερματίζουν τους γάμους τους μετά την εορταστική περίοδο.

Περισσότερα »

Κάποιος έχει θυμώσει πολύ αυτό το γατί (ΦΩΤΟ)

Οι γάτες είναι αξιολάτρευτα πλάσματα και είμαστε οι τελευταίοι που θα το αμφισβητήσουμε. Η αλήθεια όμως είναι ότι μερικές έχουν λίγα νεύρα παραπάνω. Καμία όμως δεν φτάνει την Merlin. Μια ξεχωριστή γατούλα με μπλε μάτια και γκρίζο τρίχωμα, που μάλλον κάτι την έχει ενοχλήσει πολύ. 

Περισσότερα »

Γάμος: Ποια είναι η ιδανική διαφορά ηλικίας σε ένα ζευγάρι

Γάμος: Μπορεί κάποιοι να υποστηρίζουν ότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, την άποψη αυτή όμως δεν φαίνεται να την ασπάζεται η επιστήμη, η οποία μάλλον έχει διαφορετική γνώμη. Σύμφωνα με έρευνα δύο καθηγητών του τμήματος Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Έμορι της Ατλάντα η διαφορά ηλικίας σε ένα ζευγάρι έχει τεράστιο αντίκτυπο στη διάρκεια της σχέσης.

Περισσότερα »

Απιστία: Σήμερα η πιο πιθανή ημέρα του χρόνου να σας απατήσει ο άνδρας σας

Απιστία: Αν μέχρι σήμερα το βράδυ ο σύζυγός σας δεν απαντά στο τηλέφωνο ή αργεί να επιστρέψει σπίτι, τότε έχετε κάθε λόγο να ανησυχήσετε. Κι αυτό επειδή η σημερινή ημέρα θα μπορούσε να ονομαστεί «Παρασκευή της απιστίας», στην οποία εντοπίζονται οι περισσότερες προθέσεις για απιστία.

Περισσότερα »