Αρχική - ΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ζουράρις: «Με χτύπησαν με καδρόνι, υποθέτω ήταν κάτι φασισταριά»

ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΡΑΡΙΣ: Χτύπημα με καδρόνι που χτύπησε και έναν αστυνομικό δέχτηκε ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, όπως δήλωσε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι δεν γνωρίζει ποιοι βρίσκονται πίσω από την ενέργεια. Είπε επίσης ότι δεν αποδέχεται καμία από τις προτάσεις που περιέχουν τον όρο «Μακεδονία» και δεν θα τις ψηφίσει.

Περισσότερα »

Τζανακόπουλος: «Κανένα δημοψήφισμα, χρονικός ή γεωγραφικός προσδιορισμός για το όνομα των Σκοπίων»

Τζανακόπουλος: Στην σημερινή ενημέρωση προς τους πολιτικούς συντάκτες ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος σημείωσε αναφορικά  με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων:« Επιμένουμε σε κοινά αποδεκτή λύση, λύση με σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό ή χρονικό προσδιορισμό. Η στάση αυτή είναι η μοναδική υπεύθυνη στάση.

Περισσότερα »

Μπουτάρης: «Κακή η αντίληψη ότι η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική»

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: «Η αντίληψη πως η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική και τίποτε άλλο, είναι κακή. Όταν πας να λύσεις ένα πρόβλημα, πρέπει να δεις και τα προβλήματα του άλλου. Οι αλυτρωτικές τάσεις πρέπει να τελειώνουν. Δεν είναι μόνο το όνομα. Εάν οι γείτονες εξακολουθούν να έχουν στο Σύνταγμα τους αλυτρωτικές τάσεις, δεν αλλάζει το θέμα».

Περισσότερα »

Πολάκης: Νοσταλγοί της χούντας και τρελαμένοι με το αρχαίο ελληνικό πνεύμα στο συλλαλητήριο

Πολάκης: Να υποβαθμίσει το μήνυμα που έστειλαν οι χιλιάδες συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία επιχείρησε με ανάρτησή του στο Facebook o αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Περισσότερα »

Μητσοτάκης: «Καθαρά μειοψηφική η προσέγγιση της κυβέρνησης σε θέματα ασφάλειας»

Μητσοτάκης: Καθαρά μειοψηφική χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας την προσέγγιση της κυβέρνησης στα θέματα ασφάλειας, σε αποκλειστική του συνέντευξη στο CNN Greece.

Περισσότερα »

Τσίπρας: «Σέβομαι τις ανησυχίες – Είμαι κι εγώ μισός Μακεδόνας»

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: «Αν υπάρξει ευκαιρία λύσης, είναι εθνική ανοησία να μην την αξιοποιήσουμε»: την καθαρή αυτή θέση όσον αφορά την ονομασία του βόρειου γείτονά μας παίρνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής».

Περισσότερα »

Χοντράδες και Αλήθειες

Σκοπιανό: Σε περιόδους κρίσης συμβαίνουν δύο αντίθετα φαινόμενα! –Πρώτον πολλαπλασιάζονται οι χοντράδες που ακούγονται δημόσια. –Δεύτερον, αρχίζουν να ακούγονται και κάποιες αλήθειες, που αποκρύβονταν προτύτερα… Ας αρχίσουμε με τις «χοντράδες»…

Περισσότερα »

Συνάντηση Τσίπρα-Ιερώνυμου: Κατά συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό ο Αρχιεπίσκοπος

Ιερώνυμος: «Αυτή την ώρα δεν χρειάζονται συλλαλητήρια και φωνές, αλλά εθνική συναίνεση, συνεννόηση και ομοψυχία» είπε ο Αρχιεπίσκοπος, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ στη συνάντηση που είχε νωρίτερα με τον Πρωθυπουργό.

Περισσότερα »