Αρχική - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΚΕΑ-Keaprogram: Οι απαραίτητες πληροφορίες για την υποβολή αίτησης

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης-ΚΕΑ: Βρείτε στο άρθρο που ακολουθεί όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τους δύο τρόπους που υπάρχουν στη διάθεση των πολιτών προκειμένου να υποβάλουν την αίτησή τους για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (www.keaprogram.gr).

Περισσότερα »

Keaprogram- ΚΕΑ: Οι ημερομηνίες για την πληρωμή της δόσης Ιανουαρίου

ΚΕΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: Εγιναν γνωστές οι ημερομηνίες πληρωμής για τους 296.223 δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (keaprogram.gr) για τον μήνα Ιανουάριο, που θα πληρωθεί σε μερικές ημέρες.

Περισσότερα »

Προνοιακά επιδόματα 2018: Δείτε αναλυτικά τι ισχύει

Προνοιακά επιδόματα 2018: Την έναρξη λειτουργίας του πιλοτικού προγράμματος για τις παροχές σε Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ), περιγράφει αναλυτικά σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση. Το πρόγραμμα θα αφορά μόνο όσους πρόκειται για πρώτη φορά να επιδιώξουν να λάβουν σχετικές παροχές και μόνο όσους βρίσκονται στην Περιφέρεια της Αττικής.

Περισσότερα »

Keaprogram-ΚΕΑ: Τι ισχύει για την πληρωμή της δόσης Ιανουαρίου 2018

ΚΕΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: Ενημερωθείτε αναλυτικά για το τι ισχύει σχετικά με την πληρωμή της δόσης Ιανουαρίου 2018 στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (keaprogram.gr).

Περισσότερα »

ΚΕΑ-Keaprogram: Πώς μπορείτε να καταθέσετε την αίτησή σας

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης-ΚΕΑ: Ενημερωθείτε αναλυτικά σχετικά με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τους δύο τρόπους που υπάρχουν στη διάθεση των πολιτών προκειμένου να υποβάλουν την αίτησή τους για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (www.keaprogram.gr). Ενημερωθείτε ακόμα για το τι ισχύει για τις αιτήσεις μέσω των ΚΕΠ, μετά την ομαλοποίηση στον αριθμό των πολιτών που προσέρχονται σε αυτά για να εξυπηρετηθούν.

Περισσότερα »

ΟΑΕΔ: Επίδομα σε εργαζόμενους στη Μάνδρα – Ποιους αφορά

ΟΑΕΔ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση, ύψους μέχρι 45 βασικών ημερήσιων επιδομάτων ανεργίας, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν οι εργαζόμενοι των οποίων ανεστάλη η σύμβαση εργασίας τους, λόγω ολικής ή μερικής διακοπής της λειτουργίας της εκμετάλλευσης στην οποία απασχολούνταν, εξαιτίας των πλημμυρών της 15ης Νοεμβρίου 2017, στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας-Ελευσίνας.

Περισσότερα »