Αρχική - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

WIND VISION: Η νέα τηλεόραση από τη Wind

WIND VISION: Η Wind ετοιμάζεται να “ταράξει” τα νερά στο χώρο της τηλεόρασης μιας και είναι έτοιμη η νέα συνδρομητική υπηρεσία WIND VISION, η οποία προσφέρει δεκάδες επιλογές θεματικών και αθλητικών καναλιών, μέσω Android δέκτη με λειτουργικό σύστημα Android TV 7.1.1.

Περισσότερα »

Servers του Fortnite: Γιατί πέφτουν-Ο μεγάλος φόρτος στη database crash!

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-Οι servers του βίντεοπαιχνιδιού Fortnite που γνωρίζει την τελευταία περίοδο μεγάλη επιτυχία έπεσαν για 8 ώρες λόγω κάποιας συντήρησης έκτακτης ανάγκης. Συνήθως, στις περισσότερες περιπτώσεις οι προγραμματιστές θέτουν εκτός λειτουργίας τους servers για να τρέξουν κάποια σημαντική νέα ενημέρωση ή να ολοκληρώσουν μια συντήρηση, αναφέρει το secnews.gr Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Οι προγραμματιστές βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν ...

Περισσότερα »

iPhone: Αυτό είναι το νέο iPhone 8 (ΒΙΝΤΕΟ)

IPHONE: Νέες, κατακόκκινες εκδόσεις των iPhone 8 και iPhone 8 Plus παρουσίασε η Apple, ένα χρόνο μετά τις αντίστοιχες για τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Αποτελούν μέρος της σειράς PRODUCT(RED), με μέρος των εσόδων να πηγαίνουν στην πρωτοβουλία (RED) που ιδρύθηκε από τον Μπόνο των U2 και τον ακτιβιστή Μπόμπι Σίβερ για την καταπολέμηση του HIV/AIDS στην Αφρική.

Περισσότερα »

COSMOTE TV ΕΞΟΧΙΚΟ: Πρόσβαση σε όλα τα κανάλια-Δείτε πως

COSMOTE TV ΕΞΟΧΙΚΟ!-Τώρα, με τη νέα υπηρεσία COSMOTE TV ΕΞΟΧΙΚΟ μπορείς να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου προγράμματα, όλο το χρόνο, είτε στο σπίτι σου ή στο εξοχικό σου και χωρίς να μεταφέρεις κάθε φορά τον εξοπλισμό σου! Εφόσον είσαι οικιακός συνδρομητής της υπηρεσίας COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου, έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις την πρόσθετη υπηρεσία COSMOTE TV ΕΞΟΧΙΚΟ, μόνο με ...

Περισσότερα »

Facebook και google: Τι γνωρίζουν για τη ζωή σας

FACEBOOK: Μετά το σκάνδαλο Cambridge Analytica, η οποία κατηγορείται ότι απέκτησε πρόσβαση στα στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών του Facebook, χωρίς τη συγκατάθεσή τους… πολλοί αναρωτιούνται: «Γιατί οι άνθρωποι εκπλήσσονται;»

Περισσότερα »