Αρχική - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone X: Τι λέει η Doogee V – Android συσκευή

iPhone X – Doogee V: Συνήθως χρειάζονται μόνο μερικοί μήνες μέχρι οι κατασκευαστές κινεζικών τηλεφώνων να αντιγράψουν το σχεδιασμό διάσημων μοντέλων smartphone και το iPhone X δεν αποτελεί καμία εξαίρεση. Αρκετές εταιρείες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη ζήτηση που έχει το νέο μοντέλο κατασκευάζοντας συσκευές με παρόμοια εμφάνιση και χαρακτηριστικά.

Περισσότερα »

Καρδούλα στο Facebook: Γιατί γέμισε το διαδίκτυο

FACEBOOK: Πολλές γυναίκες, από το βράδυ της Δευτέρας, έβαλαν στο προφίλ τους στο Facebook μια κόκκινη καρδούλα. Το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης γέμισε από χθες με καρδούλες, οι οποίες προκαλούν ερωτηματικά σε όσους δεν γνωρίζουν το λόγο.

Περισσότερα »

Samsung στο Galaxy S9 και iPhone X- Οι μιμήσεις

Samsung – iPhone X: Η Samsung μπορεί να μην είναι η δημιουργός του iPhone X, αλλά το επόμενο τηλέφωνό της θα μπορούσε να είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα. Η κορεατική εταιρεία ξεκίνησε τον τελευταίο επεξεργαστή εφαρμογών premium (AP), Exynos 9 Series 9810. Το τσιπ είναι ένα CES 2018 Innovation Awards Honoree.

Περισσότερα »

Ο στόχος του Ζάκερμπεργκ για τη νέα χρονιά

Ζάκερμπεργκ – Facebook: Το 2018 είναι εδώ και ήδη ο «πατέρας» του Facebook έχει θέσει τους στόχους τους. Βασικότερος όλων να καταπολεμήσει τη διασπορά παραπλανητικών ειδήσεων (fake news) μέσω του δικτύου του και να «διορθώσει» το Facebook.

Περισσότερα »