Αρχική - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Facebook: Αλλαγές στο είδος των ειδήσων που θα εμφανίζει

FACEBOOK: Το Facebook θα δίνει προτεραιότητα σε «αξιόπιστα» νέα στο feed του, χρησιμοποιώντας έρευνες με τη συμμετοχή των χρηστών του για να βρίσκει πηγές ειδήσεων υψηλής ποιότητας και να αντιμετωπίζει την παραπληροφόρηση, δήλωσε την Παρασκευή ο ιδρυτής του, Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

Περισσότερα »

Facebook: Προτεραιότητα σε αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης

Facebook – Αλλαγές: Το Facebook αλλάζει και θα δίνει πλέον προτεραιότητα στο News Feed του σε ειδήσεις από αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης. Το ποιες όμως είναι αυτές, θα το αποφασίζει η ίδια η κοινότητα των χρηστών μέσω ειδικών «γκάλοπ» και όχι οι εργαζόμενοι του Facebook ή κάποιοι ειδικοί εκτός του δικτύου.

Περισσότερα »

iPhone X: Τι λέει η Doogee V – Android συσκευή

iPhone X – Doogee V: Συνήθως χρειάζονται μόνο μερικοί μήνες μέχρι οι κατασκευαστές κινεζικών τηλεφώνων να αντιγράψουν το σχεδιασμό διάσημων μοντέλων smartphone και το iPhone X δεν αποτελεί καμία εξαίρεση. Αρκετές εταιρείες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη ζήτηση που έχει το νέο μοντέλο κατασκευάζοντας συσκευές με παρόμοια εμφάνιση και χαρακτηριστικά.

Περισσότερα »

Καρδούλα στο Facebook: Γιατί γέμισε το διαδίκτυο

FACEBOOK: Πολλές γυναίκες, από το βράδυ της Δευτέρας, έβαλαν στο προφίλ τους στο Facebook μια κόκκινη καρδούλα. Το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης γέμισε από χθες με καρδούλες, οι οποίες προκαλούν ερωτηματικά σε όσους δεν γνωρίζουν το λόγο.

Περισσότερα »