Αρχική - ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΣΕΠ 1Ε/2017: Τα προσωρινά αποτελέσματα

ΑΣΕΠ 2018: Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (asep.gr) τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1Ε/2017 (ΦΕΚ 7/15.02.2017, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων, στη Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων (Ρ.Α.Λ.) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:

Περισσότερα »

ΑΣΕΠ 8Κ/2017: Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα

ΑΣΕΠ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Επισήμως ανακοινώθηκαν, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (asep.gr), τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 8Κ/2017 (ΦΕΚ 23/3-7-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας σαράντα δύο (42) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας).

Περισσότερα »

ΟΑΕΔ: Τα σημεία-κλειδιά των αιτήσεων για τους ανέργους μέχρι 35 ετών

OAED: Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα όσα σας ενδιαφέρουν, σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή εργοδοτών στο νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ (oaed.gr) «Πρόγραμμα επιχορήγησης της πρώτης πρόσληψης μισθωτού-ών από αυτοαπασχολούμενους νέους και επιχειρήσεις νέων, ηλικίας έως 35 ετών» που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα, και έχει ξεκινήσει από την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου.

Περισσότερα »

ΑΣΕΠ 11Κ/2017: Τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης

ΑΣΕΠ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Από το ΑΣΕΠ (asep.gr) δόθηκαν στη δημοσιότητα τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 11Κ/2017 (ΦΕΚ 26/4-8-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, τριών (3) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης της Τράπεζας της Ελλάδος.

Περισσότερα »

ΑΣΕΠ: Πότε θα αρχίσει ο διαγωνισμός για τις 8.171 θέσεις στους δήμους

ΑΣΕΠ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Σε αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουν τις προθεσμίες για την μεγάλη προκήρυξη της χρονιάς, αυτή των 8.171 μόνιμων στην καθαριότητα των δήμων, έχουν επιδοθεί το υπουργείο Εσωτερικών και το ΑΣΕΠ (asep.gr).

Περισσότερα »

ΟΑΕΔ: Τι ισχύει για τις αιτήσεις των ανέργων έως 35 ετών

OAED: Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή εργοδοτών στο νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ (oaed.gr) «Πρόγραμμα επιχορήγησης της πρώτης πρόσληψης μισθωτού-ών από αυτοαπασχολούμενους νέους και επιχειρήσεις νέων, ηλικίας έως 35 ετών» που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα, η οποία έχει ξεκινήσει από την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου. Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα όσα σας ενδιαφέρουν.

Περισσότερα »

ΑΣΕΠ 8Κ/2017: Στο asep.gr αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα

ΑΣΕΠ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (asep.gr) έχουν αναρτηθεί τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 8Κ/2017 (ΦΕΚ 23/3-7-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας σαράντα δύο (42) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας).

Περισσότερα »

ΑΣΕΠ: Που «κόλλησε» ο διαγωνισμός για τις 8.171 θέσεις στους δήμους

ΑΣΕΠ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Σε αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουν τις προθεσμίες για την μεγάλη προκήρυξη της χρονιάς, αυτή των 8.171 μόνιμων στην καθαριότητα των δήμων, έχουν επιδοθεί το υπουργείο Εσωτερικών και το ΑΣΕΠ (asep.gr).

Περισσότερα »