Αρχική - ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

Χρηματιστήριο σήμερα: Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ: Στις 820 μονάδες αναρριχήθηκε σήμερα το Xρηματιστήριο Αθηνών, λαμβάνοντας σημαντική ώθηση από την υπεραπόδοση των τραπεζικών κυρίως μετοχών, η οποία υπερκέρασε τη διόρθωση της δεικτοβαρούς Coca Cola.

Περισσότερα »

Τράπεζα Πειραιώς: Πούλησε 33 ακίνητα μέσω της πλατφόρμας properties4sale.gr

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Ακόμη 33 ακίνητα πούλησε η Τράπεζα Πειραιώς μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της properties4sale.gr με την τέταρτη δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε στις 20 και 21 Μαρτίου να συγκεντρώνει ενδιαφέρον τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό (Κίνα, Γερμανία, Καναδά, Σερβία, Ηνωμένο Βασίλειο).

Περισσότερα »

Α-Energy Investments: Επενδύοντας στον υπαίθριο φωτισμό

Α-Energy Investments: Την 6 Φεβρουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, θα πραγματοποιηθεί το φόρουμ της πρωτοβουλίας A-Energy Investments – Επενδυτική Πρωτοβουλία, με θέμα «ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΦΩΤΙΣΜΟ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ– ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ– ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΕΡΓΩΝ».

Περισσότερα »

Πέραν από κάθε προσδοκία-πέντε φορές καλύφθηκε το καλυμμένο ομόλογο της Alpha Bank

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας Είναι μία από τις καλύτερες κινήσεις που έχουν κάνει οι τράπεζες το τελευταίο διάστημα, τα καλυμμένα ομόλογα. Όσες εκδώσεις έχουν πάρει «σάρκα και οστά» μέχρι σήμερα από τις Ελληνικές τράπεζες έχουν ιδιαίτερη ζήτηση από τους επενδυτές και υπερκαλύπτονται και με το παραπάνω σε ζήτηση προσφέροντας έτσι πρόσθετη ρευστότητα σε αυτές.

Περισσότερα »

Πειραιώς: ΙSO 9001:2015 για τις Υπηρεσίες Εγκρίσεων Στεγαστικής και Καταναλωτικής Πίστης

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Η Τράπεζα Πειραιώς ολοκλήρωσε με επιτυχία τον απαιτούμενο έλεγχο για την επαναπιστοποίησή της με το πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015, στο πλαίσιο της ετήσιας επιθεώρησης, από τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα TUV NORD (μέλους του TUVNordGroup).

Περισσότερα »

100% πράσινη ηλεκτρική ενέργεια με Εγγυήσεις Προέλευσης για τον Όμιλο Πειραιώς

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Αξιοποιώντας το Σύστημα των Εγγυήσεων Προέλευσης (Guarantees of Origin), που είναι το μοναδικό που πιστοποιεί ότι η ηλεκτρική ενέργεια που έχει καταναλωθεί έχει παραχθεί από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ), ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς έλαβε για πρώτη φορά Εγγυήσεις Προέλευσης που ισοδυναμούν με το σύνολο της ηλεκτρικής ενέργειας που κατανάλωσε το 2016.

Περισσότερα »

Καινοτόμο πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης εργαζομένων από την Eurobank

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας Ακολουθώντας μια πλήρη εναρμονισμένη πολιτική στα νέα διεθνή και εγχώρια τραπεζικά δεδομένα λειτουργίας των τραπεζών η Eurobank αποφάσισε ένα καινοτόμο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου εργαζομένων της με κλιμακωτή χορήγηση μπόνους έως 50 μισθούς σε όσους εργαζόμενους επιλέξουν να αποχωρήσουν από συγκεκριμένες διευθύνσεις έως τις 2 Φεβρουαρίου του 2018.

Περισσότερα »