Αρχική - Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…

Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…

Οι ήρωες πολεμούν σαν Ελληνες – Σήμερα παλεύουμε για τη Μακεδονία των παιδιών μας

Γράφει ο Ανδρέας Μ. Καραγιάννης Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη Ένας αγώνας για το μέλλον των παιδιών μας. Σήμερα υποκλίνονται τα Μακεδονικά βουνά μπροστά στο θάρρος, την τόλμη και το ψυχικό σθένος των μαχητών-υπερασπιστών της ιστορίας του Έθνους μας.

Περισσότερα »

Θεσσαλονίκη τώρα: Ελληνικές και μακεδονικές σημαίες στους δρόμους

του Γιώργου Θεοχάρη- Θεσσαλονίκη Ο αριθμός του λαού στο ιστορικό συλλαλητήριο σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα ξεπεράσει τις 200.000 εκτιμά στέλεχος της ΕΛΑΣ που μίλησε στο tilegrafima.gr.

Περισσότερα »

Ελληνόπουλα στην αμάθεια – Σκοπιανόπουλα γαλουχούνται Μακεδόνες

Μακεδονικό ζήτημα–Σκόπια: Η φτωχοποίηση και η κοινωνική εξαθλίωση του Ελληνισμού είναι μια πραγματικότητα, δημιούργημα των κυβερνήσεων των τελευταίων σαράντα ετών.

Περισσότερα »

Η Ελλάδα έχει το πάνω χέρι στο Σκοπιανό

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η Ελλάδα μοιάζει να σύρεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια για την επίλυση του ονόματος. Σε έξι μήνες θα λυθεί ένα ζήτημα δεκαετιών; Αν δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας, όχι.

Περισσότερα »

Μακεδονία: Η προδοσία της ελληνικής κυβέρνησης και η Νέα Μακεδονία

Μακεδονία: Το ζήτημα με την ονομασία των Σκοπίων είναι και πάλι στην ελληνική-και διεθνή- επικαιρότητα, με αυτό που ονομάζουν λύση να προωθείται από ανθελληνικά συμφέροντα και μάλιστα με διαδικασίες-αστραπή.

Περισσότερα »

Mισός μισθός, μισή δουλειά, μισή ζωή…

Δύο στους τρεις Ελληνες πληρώνουν εκπρόθεσμα τους λογαριασμούς, με κύρια αιτία την έλλειψη χρημάτων. Τρεις στους δέκα εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα είναι μερικώς απασχολούμενοι και αμείβονται, κατά μέσον όρο, με 407,15 ευρώ μεικτά.

Περισσότερα »