Αρχική - Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…

Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…

Ελληνόπουλα στην αμάθεια – Σκοπιανόπουλα γαλουχούνται Μακεδόνες

Μακεδονικό ζήτημα–Σκόπια: Η φτωχοποίηση και η κοινωνική εξαθλίωση του Ελληνισμού είναι μια πραγματικότητα, δημιούργημα των κυβερνήσεων των τελευταίων σαράντα ετών.

Περισσότερα »

Η Ελλάδα έχει το πάνω χέρι στο Σκοπιανό

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η Ελλάδα μοιάζει να σύρεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια για την επίλυση του ονόματος. Σε έξι μήνες θα λυθεί ένα ζήτημα δεκαετιών; Αν δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας, όχι.

Περισσότερα »

Μακεδονία: Η προδοσία της ελληνικής κυβέρνησης και η Νέα Μακεδονία

Μακεδονία: Το ζήτημα με την ονομασία των Σκοπίων είναι και πάλι στην ελληνική-και διεθνή- επικαιρότητα, με αυτό που ονομάζουν λύση να προωθείται από ανθελληνικά συμφέροντα και μάλιστα με διαδικασίες-αστραπή.

Περισσότερα »

Mισός μισθός, μισή δουλειά, μισή ζωή…

Δύο στους τρεις Ελληνες πληρώνουν εκπρόθεσμα τους λογαριασμούς, με κύρια αιτία την έλλειψη χρημάτων. Τρεις στους δέκα εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα είναι μερικώς απασχολούμενοι και αμείβονται, κατά μέσον όρο, με 407,15 ευρώ μεικτά.

Περισσότερα »

Ο Ερντογάν έστησε σόου στην Αθήνα

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Τα είπε όλα ο Ερντογάν στο Προεδρικό Μέγαρο. Εθεσε εν αμφιβόλω την Συνθήκη της Λωζάνης, πέταξε τις σπόντες για την παρουσία της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ, ενέπλεξε και το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Εστησε ένα μοναδικό σόου και δείχνοντας για πολλοστή φορά ποιος είναι.

Περισσότερα »

Εσάς κοίταζε στα μάτια ο 9χρονος καθώς αυτοκτονούσε μετά την κακοποίηση- Καληνύχτα Κύριε Μουζάλα

Του Ανδρέα Μ. Καραγιάννη Εννιάχρονο, ασυνόδευτο προσφυγόπουλο αποπειράθηκε να απαγχονιστεί στις 21.40 τη νύχτα της Παρασκευής, φτιάχνοντας αυτοσχέδιο βρόγχο με το μανίκι μιας μπλούζας του, κρεμώντας τον από ένα ξύλινο δοκάρι. Το αντιλήφθηκαν να αιωρείται όμως οι αστυνομικοί και κατάφεραν να το ξεκρεμάσουν, πριν συμβεί το μοιραίο. Εξετάζεται τώρα που βρίσκεται στο ‘’Σκυλίτσειο’’ το ενδεχόμενο πιθανής κακοποίησής του.

Περισσότερα »