Αρχική - ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Τι έλεγε πριν 20 χρόνια η Μαλβίνα για τους πατριώτες και τους πολιτικούς (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Μία από τις προσωπικότητες που πέρασαν από την ελληνική τηλεόραση, η Μαλβίνα Κάραλη είχε ασχοληθεί με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων αρκετές φορές.

Περισσότερα »

Μοτοσικλετιστής εκτοξεύεται σε στροφή με 190χλμ./ώρα (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ: Τρομακτικό είναι το βίντεο που δείχνει τη στιγμή που ένας μοτοσικλετιστής εκτοξεύεται στον αέρα όταν χάνει τον έλεγχο της μηχανής του ενώ «μπαίνει» σε στροφή με 190χλμ./ωρα.

Περισσότερα »

Βίντεο: Απίθανη αντίδραση μόλις μαθαίνει ότι θα γίνει πατέρας για 5η φορά

Πώς είναι στο σπίτι άραγε όταν μένεις με πέντε γυναίκες; Αυτός ο πατέρας ήθελε έναν γιο για παρέα. Τελική η τύχη δεν ήταν με το μέρος του και σύντομα θα κρατήσει στα χέρια του την πέμπτη κορούλα του.

Περισσότερα »

Αυτό το κόκκινο κουμπί ποιος θα το πατήσει; (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα είναι ήσυχα σε μια κεντρική πλατεία του Βελγίου, όπως άλλωστε συμβαίνει καθημερινά εδώ και πολλά χρόνια! Η μόνη αλλαγή που παρατήρησαν οι περισσότεροι περαστικοί είναι ένα τεράστιο κόκκινο κουμπί, το οποίο έχει τοποθετηθεί στο κέντρο της πλατείας.

Περισσότερα »

Αυτός ο κουρέας κάνει το πιο τρελό κούρεμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέτοιο κούρεμα δεν έχετε ξαναδεί Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο με τον Πακιστανό κουρέα, Σαφκάτ Ράιπουτ, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο έχει γίνει γνωστός στην πόλη του για την περίεργη και πρωτότυπη τεχνική του στο κούρεμα με… φωτιά.

Περισσότερα »

Το θυμωμένο καγκουρό που κάνει… ντου σε σπίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Αστείο βίντεο Την τρομακτική στιγμή που ένα σωματώδες καγκουρό είχε εισβάλλει στον κήπο της και κοπανούσε την τζαμόπορτα του σπιτιού της κοντεύοντας να τη σπάσει, κατέγραψε με το κινητό της μια γυναίκα από την Αυστραλία.

Περισσότερα »