Η Μαρία Σολωμού στο ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ: «Δε με ηρεμεί η αλλαγή…»

Loading...


του Γιώργου Νταλιάρη

Η Μαρία Σολωμού δεν είναι από τις καλλιτέχνιδες που θα κρυφτούν, ή θα προσπαθήσουν να εξωραΐσουν καταστάσεις. Η καριέρα της έχει στιγματιστεί από σημαντικούς και ωραίους ρόλους, και ό,τι έχει καταφέρει το πέτυχε χωρίς να αλλάξει τον χαρακτήρα της.

Η γνωστή ηθοποιός δεν είναι παιδί του star system, αλλά ό,τι έχει κάνει το κατόρθωσε με όπλο το ταλέντο της και το φλογερό ταπεραμέντο που την έκανε ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό.

Η φετινή της επιτυχία στη σειρά του MEGA «Μάνα Χ Ουρανού», οφείλεται εν πολλοίς και στο μητρικό ρόλο που καθημερινά διαδραματίζει στην πραγματική της ζωή με τον μικρό της γιο. Παράλληλα, βρίσκεται σε συζητήσεις για μια θεατρική παραγωγή, και σε λίγο καιρό θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις

Η ίδια μιλώντας στο ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ σκιαγραφεί το προφίλ της και παράλληλα αναφέρεται στην κατάσταση στην Ελλάδα, μία εβδομάδα μετά τις εκλογές και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η πολιτική είναι κάτι που δε με ενδιέφερε ποτέ. Δε θέλω να εμπλακώ, αλλά ούτε και να πω δημόσια την άποψή μου», λέει αρχικά η Μαρία Σολωμού που σχολίασε όμως την επόμενη μέρα.

– Τι περιμένετε από εδώ και πέρα. Αισιοδοξείτε ή περιμένετε τις εξελίξεις;
«Ασφαλώς και ανησυχώ. Πολλά χρόνια ανησυχώ και δε με ηρεμεί κάτι, ούτε ό,τι αλλάζει».

– Στη σειρά όπου πρωταγωνιστείτε, είστε μητέρα δύο παιδιών στην εφηβεία που σας ταλαιπωρούν; Φαντάζεστε πως θα είναι η κατάσταση όταν το παιδί σας φτάσει σε αυτή την ηλικία;
«Και βέβαια τον φαντάζομαι. Ήδη με παιδεύει, είναι αρκετά παρόμοια τα πράγματα. Δεν είναι τεράστια η διαφορά, έστω και αν τα παιδιά μου στη σειρά είναι στα 17 και το δικό μου παιδί στην πραγματικότητα είναι μικρότερο. Η εφηβεία έχει πιο πολλά νεύρα, αλλά σε γενικές γραμμές η κατάσταση δε διαφέρει σημαντικά».

  

loading...