Ξαφνική ενεργοποίηση της Αεράμυνας «blazing Skies» από το πρωί σε όλη την Επικράτεια !

Loading...


Ξαφνική ενεργοποίηση της Αεράμυνας της Χώρας διέταξε ο Α/ΓΕΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος …

Η Εντολή δόθηκε με πάσα μυστικότητα σε όλα τα Κέντρα Αεράμυνας με την μορφή «απορρήτου σήματος «και η εντολή ήταν κοφτή» blazing Skies» από λήψεως . Σύμφωνα με πληροφορίες όλες οι εμπλεκόμενες Μονάδες αντέδρασαν αστραπιαία αν και το προσωπικό βρίσκεται σε ΄άδεια λόγω των Εορτών !

Η εντολή δόθηκε και έφτασε και στο τελευταίο μαχητή χειριστή του Α/Α όπλων και οι χρόνοι που καταγράφηκαν ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικοί !
Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος παρακολούθησε με τα επιτελεία την άσκηση -ετοιμότητα των Ελληνικών Αντιαεροπορικών Δυνάμεων με εικόνα σε πραγματικό χρόνο από το σύγχρονο κέντρο Επιχειρήσεων στα υπόγεια του Πενταγώνου!

Αν και δεν ανησυχεί ο Α/ΓΕΕΘΑ για τις Τουρκικές κινήσεις του Στόλου δείχνει να προετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο …Εξάλλου υπάρχει η ανάλογη εμπειρία αφού ο Στρατηγός έχει πάνω από τρία (3) χρόνια σαν Αρχηγός και είναι πλέον φανερή σε όλα τα επίπεδα .!

Το συμπέρασμα που βγαίνει από τις κινήσεις του Α/ΓΕΕΘΑ και των Επιτελείων είναι ότι θητεία τω Αρχηγών πρέπει να είναι εκτός των πολιτικών πραγμάτων και της αλλαγής κυβερνήσεων !

Το πότε θα εφαρμοστεί και αν θα εφαρμοστεί είναι άλλο θέμα

  

loading...