Απίστευτο το θράσος των Τούρκων εισβολέων της Κύπρου – «Ενοχλήθηκαν» γιατί ο Π.Καμμένος…

Loading...


Μάλλον δεν είναι ευχαριστημένοι με την νέα ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και του Π.Καμμένου ιδιαίτερα οι Τούρκοι γιατί κάνει κινήσεις και δηλώσεις εθνικής αξιοπρέπειας.

Έτσι κύκλοι του τουρκικού ΥΠΕΞ με αφορμή την επίσκεψη στην Κύπρο του Π.Καμμένου δυσαρεστήθηκαν με τις δηλώσεις του και ανέφεραν ότι η «Ελλάδα έχει ανεύθυνη συμπεριφορά σε διμερές και περιφερειακό επίπεδο» και ότι δηλώσεις όπως αυτές που έκανε ο Έλληνας ΥΕΘΑ «δεν συνεισφέρουν στη διατήρηση της ειρήνης και της σταθερότητας στην ανατολική Μεσόγειο, την περαιτέρω ανάπτυξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων, την εν εξελίξει διαπραγματευτική διαδικασία στην κατεύθυνση δημιουργίας μιας νέας εταιρικής σχέσης στην Κύπρο».


Μάλιστα οι εισβολείς και σφαγείς της Κύπρου που ακόμα κατέχουν το 40% του νησιού μιλάνε για ανεύθυνες συμπεριφορές. Τελικά οι Τούρκοι έχουν την τάση να πηγαίνουν την λέξη θράσος σε άλλο επίπεδο.

Δεν είναι δυνατόν η Άγκυρα η οποία συμπεριφέρεται ως κοινός τραμπούκος στην περιοχή να κατηγορεί την Ελλάδα ότι …δυναμιτίζει το κλίμα, όταν την ίδια ώρα παρανομεί κατάφωρα εντός της κυπριακής ΑΟΖ, με την συνεχιζόμενη παρουσία του Barbaros.

Η ίδια της η ιστορία την οποία αποφεύγει ακόμη να αποδεχτεί είναι γεμάτη γενοκτονίες,αίμα και βία. 

  

loading...