Η Μαρία Σολωμού στην πρεμιέρα «Το γράμμα μιας Αγνωστης» στο Μεταξουργείο

Loading...


Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της παράστασης «Το γράμμα μιας Αγνωστης» που για δεύτερη χρονιά παρουσιάζεται στο Θέατρο Μεταξουργείο. Η Κατερίνα Θεοχάρη χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό που απήλαυσε το έργο του Μόριτς Τσβάιχ, σε σκηνοθεσία της Αννας Βαγενά.

Μεταξύ των θεατών ήταν και η ηθοποιός Μαρία Σολωμού που παρακολούθησε την παράσταση και στο τέλος περίμενε την πρωταγωνίστρια για να τη συγχαρεί.

Λίγα λόγια για την παράσταση
“Το Γράμμα Μιας Άγνωστης” είναι ένα από τα πιο γνωστά κείμενα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, στο οποίο μια νέα γυναίκα αφηγείται, με σπαρακτικό τρόπο, τον απόλυτο έρωτά της για έναν συγγραφέα.

Μια έφηβη ερωτεύεται έναν νέο, πετυχημένο συγγραφέα και χτίζει όλη της τη ζωή πάνω στην ύπαρξή του. Τρεις φορές τους φέρνει κοντά η μοίρα και κάθε φορά ο γοητευτικός και επιπόλαιος άντρας τη δέχεται στη ζωή του για λίγο με χαρά και την περιβάλλει με το στιγμιαίο, επιπόλαιο πάθος – χωρίς όμως να τη θυμάται ποτέ την επόμενη φορά. Όταν θα πάρει το γράμμα της θα είναι πια πολύ αργά…

Διαβάστε επίσης:   Εθνικό θέατρο: Αποτελέσματα 1ου γύρου εισαγωγικών εξετάσεων

Συντελεστές:
Ερμηνεύει: Κατερίνα Θεοχάρη
Θεατρική Προσαρμογή – Διασκευή: Άννα Βαγενά
Σκηνοθεσία: Άννα Βαγενά – Μαρθίλια Σβάρνα
Μουσική επιμέλεια : Άννα Βαγενά
Επιμέλεια-Φωτισμοί: Τάκης Ποδαρόπουλος
Εικαστική Παρέμβαση: Aspassio Haronitaki
Σκηνικά: Μαρία Καρδάμη
Κοστούμια: Εύη Αλεξίου
Επιμέλεια Γραφιστικού Υλικού – Φωτογράφιση: Νίκος Καρανικόλας

Info
Διάρκεια Παράστασης: 60′
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη στις 9:00 μ.μ.
Εισιτήρια: 15 ευρώ, μειωμένο 10 ευρώ (φοιτητές, άνεργοι, συνταξιούχοι, πολύτεκνοι, εκπαιδευτικοί). Προπώληση 10 ευρώ από το www.viva.gr (τηλ: 11876)

Θέατρο Μεταξουργείο
Ακαδήμου 14
Τηλ. 210 5234382

  

loading...