Φέτος τον Δεκέμβρη, ελάτε μαζί μας να διαδώσουμε το πνεύμα των παίζοντας! Πιστοί στο ραντεβού μας και σε αυτές τις γιορτές, διοργανώνουμε ένα μοναδικό παιχνίδι στη στολισμένη Αθήνα, δωρεάν για όλους!

Γινόμαστε όλοι ΚΑΛΟΙκάντζαροι που θα ξεχυθούν στο κέντρο της πόλης, αλλά αυτή τη χρονιά, αντί για σκανταλιές, θα κάνουμε πράξεις καλοσύνης, σκορπίζοντας το γέλιο και τη ζωντάνια.

Οι απανταχού ΚΑΛΟΙκάντζαροι θα κληθούν λύνοντας γρίφους, κάνοντας θετικές πράξεις και λαμβάνοντας μέρος σε διασκεδαστικές δραστηριότητες να ανακαλύψουν πέντε διαφορετικούς σταθμούς συνάντησης, σκορπίζοντας γέλιο και θετική ενέργεια στο πέρασμά τους!

Σας περιμένουμε στο μοναδικό αυτό ταξίδι για να διαδώσουμε μαζί το νόημα των Χριστουγέννων! Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου ελάτε μόνοι ή με την παρέα σας για να γίνουμε και πάλι παιδιά!

Σημαντικές Πληροφορίες

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017
Ώρα Έναρξης: 11:00
Ώρα Λήξης: 14:00
Κόστος Συμμετοχής: Δωρεάν
Σημείο Συνάντησης: Έξω από το Μετρό Ευαγγελισμού, εντός του Πάρκου
Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι απαραίτητη η χρήση κινητού με data και εφαρμογή ανάγνωσης QR Codes
Κρατήστε τις θέσεις σας τώρα!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την δράση μας στο αντίστοιχο Facebook Event.

* Για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της Δράσης μας, σας καλούμε να είστε στο σημείο συνάντησης τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης. Για λειτουργικούς λόγους, θα τηρηθεί αυστηρά η ώρα έναρξης.