Αυτοκτόνησαν επειδή τους έκοψαν την αναπηρική σύνταξη!

Loading...


Συγκλονισμένη παρακολουθεί η πόλη της Χαλκίδας τον τραγικό τρόπο με τον οποίο εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν την σκληρή καθημερινότητά, απελπισμένοι συμπολίτες τους. «Ήμασταν απελπισμένοι…» παραδέχτηκε ο 27χρονος στους αστυνομικούς πριν ξεψυχήσει.

Νωρίς σήμερα το πρωί δύο αποτρόπαιοι κρότοι στη γειτονιά της Νεάπολης, έβγαλαν τους πλέον σαστισμένους στα μπαλκόνια τους για να αντιμετωπίσουν το θέαμα δύο ατόμων σε μια λίμνη αίματος στον ακάλυπτο διπλανής πολυκατοικίας.

Μάνα και γιος, η 63χρονη Α.Α. και ο 27χρονος έχασαν κατά πληροφορίες το μοναδικό εισόδημα που διέθεταν,μία υποτυπώδη αναπηρική σύνταξη, την οποία τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίζονταν δικαστικά να την ανακτήσουν, ήρθαν αντιμέτωποι με μια τελεσίδικη απόφαση που τους οδήγησε και στην απελπισία.

Λίγο μετά τις 8 σήμερα το πρωί αποφάσισαν αυτή την τραγική βουτιά θανάτου από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν τους τελευταίους μήνες, επί της οδού Σαμαρτζή, με τον ίδιο το γιό μεταφερόμενος στο νοσοκομείο να παραδέχεται στους αστυνομικούς ότι βρίσκονταν σε απελπισία…

  

loading...