Ανήλικοι δραπέτες πίσω από δέκα κλοπές στη Ροδόπη

Loading...


Δυο ανήλικα παιδιά ηλικίας 17 και 16 χρόνων είχαν δραπετεύσει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανήλικων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου και πήγαν στην Κομοτηνή για να συνεχίσουν τη δράση τους

Πλούσιο παρελθόν σε διακεκριμένες κλοπές, ληστεία και εμπρησμό είχαν δυο ανήλικα παιδιά ηλικίας 17 και 16 χρόνων, που είχαν δραπετεύσει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανήλικων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου και πήγαν στην Κομοτηνή για να συνεχίσουν τη δράση τους!

Από τις αρχές του μήνα, μαζί με έναν 18χρονο συνεργό τους, οι ανήλικοι δραπέτες διέρρηξαν οκτώ καταστήματα σε χωριά του νομού Ροδόπης από τα οποία έκλεψαν συνολικά 573 ευρώ, μαγειρικά σκεύη, φαρμακευτικά προϊόντα, ένα κινητό και μια ηλεκτρονική συσκευή, ενώ άρπαξαν ένα μοτοποδήλατο και μία μοτοσικλέτα από την πόλη της Κομοτηνής.

Στα σπίτια των δραστών και σε διάφορα σημεία που χρησιμοποιούσαν ως κρυψώνες, βρέθηκαν τα δύο δίκυκλα και το μεγαλύτερο μέρος από τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι δύο δραπέτες εντοπίστηκαν στην Κομοτηνή και συνελήφθησαν για να επιστρέψουν στο Ίδρυμα, ενώ σε βάρος τους και σε βάρος του 18χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.
 

  

loading...