Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη αποκαλύπτει: Τι ζήτησε η κόρη της όταν την ξύπνησαν από την καταστολή

Loading...


Μαρία Παπαϊωάνου 

Η Νατάσα Αρναούτη, η μητέρα της Μίνας που επέβαινε στο τζιπ του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη το μοιραίο πρωινό του δυστυχήματος, μίλησε στην εφημερίδα Real News και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε ότι η κόρη της δεν είναι σε θέση να δώσει απαντήσεις. Η Μίνα Αρναούτη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς μετά τις προσπάθειες των γιατρών να την ξυπνήσουν, τέθηκε ξανά σε καταστολή.

«Ήθελε να φύγει να πάει στο σπίτι της. Είναι το μόνο πράγμα που είπε. Όλα τα άλλα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Αφήστε το παιδί μου να γίνει καλά», λέει η μητέρα της 30χρονης αποκαλύπτοντας τα μοναδικά λόγια που είπε το παιδί της στην προσπάθεια να την επαναφέρουν από την καταστολή την προηγούμενη εβδομάδα.

«Θέλω να τελειώσει αυτή η ιστορία, ακούγονται τόσα πολλά, τα παιδιά όλα μαζί βγήκαν να διασκεδάσουν και κατέληξε εκεί που κατέληξε. Μόνο οι τρεις που ήταν μέσα στο αµάξι ξέρουν την αλήθεια. Εγώ έχω να αντιµετωπίσω γολγοθά για την αποκατάσταση της Μίνας. Η υγεία της δεν µπορεί να περιµένει πότε θα τελειώσει η δικογραφία. Κάθε ηµέρα που περνά ζω ένα δράµα», εξηγεί η Νατάσα Αρναούτη και συνεχίζει περιγράφοντας τον τελευταίο μήνα: «Οταν έµαθα για το συµβάν, πάγωσα, έµεινα αποσβολωµένη. Ηρθαν συγγενείς µου και µε έβαλαν στο αεροπλάνο. Είµαι έναν µήνα έξω από την εντατική, από το πρωί µέχρι το βράδυ, περιµένω ένα ελπιδοφόρο βλέµµα των γιατρών ότι το παιδί µου πάει καλύτερα. Πρέπει να είµαι δυνατή για να αντέξω όλο αυτό το µαρτύριο που περνάµε η Μίνα και εγώ. ∆εν επεδίωξα ποτέ τη δηµοσιότητα, γι’ αυτό και δεν µιλάω. Εχω πλήρη εµπιστοσύνη στους γιατρούς του νοσοκοµείου και τον δικηγόρο µου, Γιάννη Κωλέττη».

  

loading...