Ηράκλειο: Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Ηράκλειο όταν είδαν, ανάμεσά στα σκουπίδια που είχαν μαζέψει, ένα βιβλίο με 15.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, όπως μας ενημερώνει το cretapost.gr, μπροστά σε μία όχι και τόσο συνηθισμένη εικόνα βρέθηκαν εργαζόμενοι της ανακύκλωσης στο Ηράκλειο, όταν ανάμεσα στο μεγάλο όγκο σκουπιδιών, που είχαν περισυλλέξει, βρήκαν ένα παλιό βιβλίο, το οποίο έκρυβε…ένα μικρό θησαυρό.

Ένα τέτοιο βιβλίο σε διαφορετική περίπτωση, μάλλον πως θα περνούσε απαρατήρητο, καθώς λόγω της παλαιότητας του κανείς δε θα έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον γι’ αυτό.

Όταν όμως οι εργαζόμενοι του εργοστασίου ανακύκλωσης στο Ηράκλειο διαπίστωσαν ότι ανάμεσα στις σελίδες τους κρυβόταν το ποσό των 15.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα, δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Διαβάστε επίσης:   Σκλαβενίτης: Πήραν με την απειλή όπλου τις εισπράξεις του Πάσχα

Προφανώς το βιβλίο με τα χρήματα ανήκε σε κάποιον ηλικιωμένο, ο οποίος είχε αποθηκεύσει το κομπόδεμα του στις σελίδες τους και όταν πια έφυγε από τη ζωή, κανείς δεν αντιλήφθηκε τα χρήματα, που υπήρχαν μέσα σε αυτό.

Έτσι το βιβλίο κατέληξε στα σκουπίδια.

Πάντως η χαρά των εργαζομένων στην ανακύκλωση, που το ανακάλυψαν ήταν ανέλπιστη!