Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς και έναν υπάλληλο της Νέας Οδού

Loading...


Σοβαρά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λαμίας δύο αστυνομικοί από το τμήμα τροχαίας αυτοκινητοδρόμων στην Αταλάντη και ένας υπάλληλος της Νέας Οδού, της εταιρείας που διαχειρίζεται το εθνικό δίκτυο.Την ώρα που οι τρεις άνδρες είχαν επιληφθεί άλλου τροχαίου στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών
 

Και αυτό, καθώς την στιγμή που επιλαμβάνονταν σε τροχαίο στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών, λίγο μετά τα τούνελ του Αγίου Κωνσταντίνου, στο ρεύμα καθόδου προς Αθήνα, ένα αυτοκίνητο που κινείτο στην ίδια κατεύθυνση, έπεσε πάνω στα αυτοκίνητα που βρίσκονταν εκεί και παρέσυρε, τραυματίζοντας σοβαρά, και τα τρία άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί βρίσκονταν εκεί, καθώς επιλαμβάνονταν σε τροχαίο που είχε σημειωθεί στο συγκεκριμένο σημείο.

Μαζί τους και ο υπάλληλος της εταιρείας, που είχε τοποθετήσει το αυτοκίνητό του, σε χαρακτηριστικό σημείο, για να προειδοποιεί ότι η λωρίδα κυκλοφορίας ήταν κλειστή.

Κάτω από ανεξήγητες συνθήκες ένα άλλο αυτοκίνητο, κινούμενο στην ίδια κατεύθυνση, μάρκας Μερσεντές, έπεσε αρχικά πάνω στο αυτοκίνητο της εταιρείας και στη συνέχεια στο περιπολικό και παρέσυρε και τα τρία άτομα.

Η κυκλοφορία στο εθνικό δίκτυο και ιδιαίτερα στο ρεύμα προς την Αθήνα, όπου η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, διακόπηκε και τα αυτοκίνητα σχημάτισαν ουρές που ξεπερνούσαν τα τέσσερα χιλιόμετρα, μέχρις ότου άλλοι αστυνομικοί απομακρύνουν τα αυτοκίνητα από το δρόμο και επιτρέψουν τη διέλευση των οχημάτων από ένα ρεύμα κυκλοφορίας στην κάθοδο προς Αθήνα.

Εκείνη την ώρα στην ευρύτερη περιοχή επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες και έβρεχε.

  

loading...