Ληστές έδεσαν και φίμωσαν τον δήμαρχο Κηφισιάς

Loading...


Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τριών ληστών έζησε ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος και η οικογένειά του, μετά την εισβολή των αγνώστων στο διαμέρισμά του στην Κηφισιά.

Ο 9χρονος γιος του με ψαλίδι έλυσε τον ίδιο και την σύζυγό του, μετά από 3 ώρες!

Ο δήμαρχος είχε επιστρέψει αργά και κοιμόταν με τα ρούχα στον καναπέ του διαμερίσματος 1ου ορόφου στην οδό Άρεως 77 και Αγ. Παρασκευής, όταν στις 02:40, οι τρεις δράστες μπήκαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα.

Ο κ. Θωμάκος πάλεψε με τους ληστές, οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποίησουν τον ίδιο και τη σύζυγό του. Οι δράστες έδεσαν και φίμωσαν το ζευγάρι και άρχισαν να ερευνούν το εσωτερικό του σπιτιού. Άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα, ρολόγια, διακοσμητικά και ότι άλλο πολύτιμο βρήκαν στο εσωτερικό του διαμερίσματος, στο οποίο παρέμειναν για περίπου 1,5 ώρα.

Τοποθέτησαν να κλοπιμαία σε ένα σακβουαγιάζ που βρήκαν στο σπίτι και διέφυγαν από την κεντρική πόρτα του διαμερίσματος. Ο 9χρονος γιος του ζευγαριού, φαίνεται να ξύπνησε από τις πνιχτές φωνές των γονιών του και με ένα ψαλίδι κατάφερε να κόψει τα δεσμά τους και να τους απελευθερώσει.

Λίγο αργότερα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έφθασαν εκεί προκειμένου να εξερευνήσουν τους χώρους προς αναζήτηση τυχόν αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού των δραστών.

  

loading...