Μυστηριώδης θάνατος γυναίκας στο σπίτι της – Βρέθηκε γυμνή από τη μέση και κάτω με μελανιές στο κορμί της!

Loading...


Νεκρή βρέθηκε μέσα στο σπίτι της ηλικιωμένη γυναίκα.

Ο θάνατός της προκαλεί ερωτηματικά καθώς σύμφωνα με την ιατροδικαστή από τη μέση και κάτω είχε μελανιές στο σώμα της.

 

Η γυναίκα σύμφωνα με το lamiastar ζούσε στον Έξαρχο της Αταλάντης μαζί με τον γιο της. Το γεγονός ότι δεν είχε εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες ανησύχησε μία γειτόνισσα που μαζί με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας ενημέρωσαν την αστυνομία.

Όπως έλεγε η γειτόνισσα την είδε το απόγευμα του Σαββάτου, πεσμένη στην αυλή του σπιτιού και την βοήθησε. Την σήκωσε την οδήγησε πάλι μέσα στο σπίτι και την άφησε εκεί. Από τότε δεν τη ξανάδε.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αταλάντης πήγαν στο σπίτι και βρήκαν την γυναίκα νεκρή. Ο γιος της έμοιαζε να τα έχει χαμένα λέγοντας πως ο ίδιος σκέπασε την μητέρα του με κουβέρτα για να την ζεστάνει.

Αμέσως ενημερώθηκε η ιατροδικαστής Λαμίας η κυρία Αποστολία Ακριβούση η οποία έσπευσε στον Έξαρχο και πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο. Η κυρία Ακριβούση δεν έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια και περιμένει την νεκροψία νεκροτομή που θα γίνει σήμερα, για να πει περισσότερα.

Κατάφερε πάντως να προσδιορίσει τον χρόνο θανάτου, από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Η αστυνομία βρίσκεται σε αναμονή των αποτελεσμάτων που θα της δώσει η κυρία Ακριβούση, ενώ συνεχίζει τις έρευνες με βάση τα στοιχεία που έχει συλλέξει μέχρι στιγμής.

  

loading...