Πανικός στα Πετράλωνα – Ανταλλαγή πυροβολισμών έξω από super market

Loading...


Ο πρώτος ένοπλος έπεσε από τη μοτοσυκλέτα με την οποία προσπάθησε να διαφύγει  

Ο δεύτερος εντοπίστηκε στο «Ερυθρός Σταυρός» όπου νοσηλευόταν όταν οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει τραύμα από σφαίρα

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στα Πετράλωνα και στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του τρίτου δράστη της απόπειρας ληστείας σουπερ μάρκετ που έγινε γύρω στις επτά και τέταρτο το πρωί στο σούπερ μάρκετ «Βερόπουλος» στην οδό Τρώων. 

Ήδη δύο από τους τρεις ληστές βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας. Ο πρώτος που συνελήφθη, έπεσε από τη μοτοσυκλέτα με την οποία προσπάθησε να διαφύγει από το σούπερ μάρκετ «Βερόπουλος». Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται για Αλβανό.

Οι πληροφορίες έλεγαν ότι υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των τριών κακοποιών και των αστυνομικών, όταν οι αστυνομικές δυνάμεις που ειδοποιήθηκαν για την απόπειρα ληστείας κινητοποιήθηκαν ταχύτατα και περικύκλωσαν το σούπερ μάρκετ. Εκτός του ληστή που διέφυγε με μοτοσυκλέτα και τελικώς συνελήφθη, οι άλλοι δύο δράστες φαίνεται πώς απομακρύνθηκαν από το σημείο που επιχείρησαν να ληστέψουν με ληστεία.

Πώς συνελήφθη ο δεύτερος ληστής

Πριν από λίγη ώρα, υπήρξε τηλεφώνημα αγνώστου από την περιοχή της Καλλιθέας προς το ΕΚΑΒ. Ο άγνωστος ισχυρίστηκε ότι είχε ατύχημα με την μηχανή του και ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Οταν όμως έφτασε με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό και αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, οι γιατροί διαπίστωσαν από τις ακτινογραφίες ότι ο άνδρας έφερε τραύμα από σφαίρα! Ειδοποιήθηκε αμέσως η ΕΛΑΣ και σύμφωνα με πληροφορίες ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του άνδρα στην απόπειρα ληστείας στα Πετράλωνα. 

Έκλαιγαν οι κοπέλες που εργάζονται στο σούπερ μάρκετ

Λίγο μετά τις 7 το πρωί τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στην αποθήκη του καταστήματος και ακινητοποίησαν τους εργαζόμενους για να αρπάξουν χρήματα.

Η μαρτυρία του ανθρώπου πήγαινε καφέ στους εργαζόμενους του σούπερ μάρκετ και βρέθηκε όμηρος των τριών ληστών είναι αποκαλυπτική:

«Δεν κατάλαβα τίποτα. Ούτε πώς έγινε όλο αυτό. Ένας από τους λσητές μου είπε «τα λεφτά θέλουμε, δεν θα σε πειράξουμε, μην ταραχτείς». Μετά με πήρε από την αποθήκη και μαζί με μία άλλη κοπέλα μας έβαλε μπροστά στα στα ταμεία για να μας βλέπει ο κόσμος. Οταν ήρθε η αστυνομία, τρελάθηκε. Τότε άρχισαν και οι πυροβολισμοί».  

  

loading...