Πάτρα: Τριπλό «τζακ ποτ» ληστειών σε πρακτορείο

Loading...


Πάτρα: Στο νοσοκομείο κατέληξε ιδιοκτήτης πρακτορείου του ΟΠΑΠ στην Πάτρα ύστερα από νευρικό κλονισμό τον οποίο υπέστη εξαιτίας της τρίτης ληστείας που έλαβε χώρα στο κατάστημά του, με την οικονομική ζημιά για τον ίδιο να είναι μεγάλη.

Αναλυτικότερα, όπως έγινε γνωστό, οι δύο δράστες ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη με την απειλή μαχαιριού και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό

Ο τρόμος που βίωσε, η ένταση, αλλά και η αγανάκτηση από το γεγονός ότι έπεφτε για τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες, «λύγισαν» τον ιδιοκτήτη ενός πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π. στην Πάτρα ο οποίος υπέστη ισχυρό κλονισμό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:   Μεσσηνία: Συνελήφθησαν οι Βούλγαροι ληστές των ηλικιωμένων

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε τη Δευτέρα αντιμέτωπος με δυο αγνώστους, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και τον υποχρέωσαν να τους παραδώσει όσα χρήματα είχε στις τσέπες του και τις εισπράξεις από την ταμειακή μηχανή. Αφού άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό, διέφυγαν τρέχοντας χωρίς ο ταραγμένος ιδιοκτήτης να δει αν χρησιμοποίησαν κάποιο μέσο.

Ο πράκτορας δεν ήταν σε θέση να υπολογίσει πόσα χρήματα του άρπαξαν οι δράστες, για τον εντοπισμό των οποίων έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό η Αστυνομία, με τους άνδρες της να προσπαθούν να εξασφαλίσουν βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας άλλων καταστημάτων που μπορεί να έχουν καταγράψει τα χαρακτηριστικά τους.

  

loading...