Σοκ! Δείτε τον Ολυμπιονίκη – αρχηγό των ληστών με το σίδερο (φωτο)

Loading...


Απίστευτη μοιάζει η αποκάλυψη ότι επικεφαλής της σπείρας των ληστών με το πυρακτωμένο ηλεκτρικό σίδερο που έχει σπείρει τον τρόμο στο λεκανοπέδιο είναι Ολυμπιονίκης της πάλης.

Σύμφωνα με τη Real News, πρόκειται για τον Αφταντίλ Ξανθόπουλο, ο οποίος είχε βγει 5ος ολυμπιονίκης στην πάλη στους Αγώνες στο Σίδνεϊ, με αρκετές ακόμα επιτυχίες σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Πανευρωπαϊκούς και Μεσογειακούς Αγώνες.

Προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, όπου έλαβε μέρος στα 97 κ. της ελευθέρας πάλης και κατέκτησε την 5η θέση. Ακολούθησε το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2001, η 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελευθέρας Πάλης το 2002 στην Τεχεράνη και το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2005. Μετά την επιτυχία του στο Σίδνεϊ έγινε σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο Ξανθόπουλος είχε και πάλι απασχολήσει τις αρχές το 2001 όταν καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε μηνών για πλαστογραφία εγγράφων ελληνοποίησης. Τον Ιούλιο του 2002 έχασε προσωρινά την υπηκοότητα, αλλά η ομοσπονδία κατάφερε να του την ξαναδώσει.

  

loading...