Πεντανόστιμο γλύκισμα με από το .

 Υλικά:

1 φλιτζάνι του καφέ ρύζι για σούπα
1 λίτρο νερό
3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
1 φλιτζάνι του καφέ νερό
ξύσμα 2 λεμονιών
2 κουταλιές της σούπας
½ φλιτζάνι του καφέ νερό
2 φλιτζάνια του καφέ ζάχαρη

Διαβάστε επίσης:   Κλασική συνταγή με μακαρόνια με κιμά

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το ρύζι με το 1 λίτρο νερό σε χαμηλή φωτιά.
Διαλύουμε το κορν φλάουρ και το ρίχνουμε στο βρασμένο ρύζι, προσθέτοντας το ξύσμα λεμονιών, το ταχίνι που το διαλύσαμε στο ½ φλιτζάνι του καφέ, χλιαρό νερό και τη ζάχαρη.
Ανακατώνουμε συνέχεια.
Μόλις πήξει η κρέμα, τη σερβίρουμε στα μπολ και τη γαρνίρουμε με κανέλα.