Αυτός ήταν ο άγρυπνος φρουρός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έως τέλος!

Loading...


Ηταν η «σκιά» του για 40 ολόκληρα χρόνια. Ο «άγρυπνος φρουρός» του, που ήταν πάντα δίπλα του και φρόντιζε για την ασφάλειά του, ήταν στο πλάι του μέχρι και την τελευταία του στιγμή.

Ο πιο στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ακοίμητος φρουρός και συνοδοιπόρος του, ήταν εκείνος που συνόδευσε το φέρετρό του ακόμα και μέσα στο C-130 που τον μετέφερε στην αγαπημένη του πατρίδα, τα Χανιά.

Η φωτογραφία του, καθώς στέκεται σκυθρωπός δίπλα στη σορό του, σκορπά ρίγη συγκίνησης αλλά και θαυμασμό για τον άνθρωπο που από το 1978 έως σήμερα είχε μόνη του έγνοια την προστασία του Επίτιμου Προέδρου της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:   Συγκίνηση στο "ύστατο χαίρε" στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)

Ήταν όμως δίπλα του και στην εξόδιο ακολουθία, στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, όπου έσπευσε από νωρίς για να αποχαιρετίσει τον πολιτικό, τον άνθρωπο, το φίλο του…

Ο Μανούσος Γρυλλάκης έσκυψε με ευλάβεια και ασπάστηκε το φέρετρο με σταυρωμένα χέρια και χαρακτηριστική θλίψη στα μάτια. Και όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους τι έχει να πει για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη απάντησε με ένα απλό: «Ποιος είμαι εγώ για να μιλήσω για τον Πρόεδρο…», όπως γράφει το briefingnews.gr

  

loading...