Άγιος Παντελεήμονας: Φρίκη-Αλβανός βίασε μητέρα μπροστά στο 5χρονο παιδί της (ΦΩΤΟ)

Loading...


Φρίκη κι αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση βιασμού μίας γυναίκας ηλικίας 30 χρόνων, από 38χρονο άνδρα που προσποιήθηκε τον φίλο του συζύγου της. Ο δράστης, σεσημασμένος και με θητεία στις φυλακές για άλλα αδικήματα, έσυρε την άτυχη γυναίκα στο εσωτερικό του διαμερίσματος της μόλις άνοιξε την πόρτα και τη βίασε μπροστά στα μάτια του ηλικίας μόλις 5 ετών παιδιού της.

Σύμφωνα με το bloko.gr, παρά το σοκ και το βάρος της κακοποίησης, η τραγική γυναίκα βρήκε το θάρρος και τις αντοχές να μεταβεί στο τμήμα ασφάλειας του Αγίου Παντελέημονα όπου έκανε την σχετική καταγγελία.

Από φωτογραφίες δραστών αναγνώρισε με βεβαιότητα έναν ως τον βιαστή της. Στη συνέχεια πήγε σύμφωνα με τις οδηγίες των αστυνομικών στον ιατροδικαστή ο οποίος πιστοποίησε τον βιασμό της. Οι αστυνομικοί της τοπικής ασφάλειας μαζί με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Αγίου Παντελεήμονα κατάφεραν μετά από επίμονη έρευνα και πληροφορίες να εντοπίσουν τον φερόμενο ως δράστη και να στήσουν ενέδρα το απόγευμα της Τρίτης κάτω από το σπίτι του στην περιοχή των Κάτω Πατησίων.

Διαβάστε επίσης:   Κατερίνη: Θάνατος λουόμενου σε παραλία

Ο δράστης επέστρεψε στην οικία του λίγο πριν από τις 9 και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν δίνοντας πραγματική μάχη καθώς είναι ρωμαλέος όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και αντιστάθηκε σθεναρά για ν’ αποφύγει τη σύλληψη. Τελικά οδηγήθηκε στην ασφάλεια όπου προσήλθε η παθούσα και τον αναγνώρισε ανεπιφύλακτα.

Ελήφθη DNA του δράστη ώστε να ταυτοποιήσει η ΔΕΕ τα δείγματα.

  

loading...