Αγίου Πνεύματος -Αργία

Loading...


 2017: Για πολλούς από αύριο αρχίζει ένα όμορφο τριήμερο αφού τη Δευτέρα 5 Ιουνίου «πέφτει» η ημέρα του .

Για αρκετούς εργαζόμενους, όμως, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, είναι μια ημέρα σαν όλες τις άλλες. Σε διάφορες περιοχές της χώρας εθιμοτυπικά καταστήματα παραμένουν κλειστά.

Όσοι εργαζόμενοι δεν προσέλθουν στην εργασία τους (αδικαιολόγητα) δεν δικαιούνται το ημερομίσθιο της ημέρας αυτής το οποίο και θα αφαιρεθεί από τις αποδοχές τους. Στην περίπτωση που οι ημερομίσθιοι που δεν εργαστούν, δεν δικαιούνται αμοιβή αφού δεν ορίζεται με διάταξη νόμου η πληρωμή του ημερομισθίου σε μη εξαιρέσιμες αργίες.

Στο Δημόσιο, αντίθετα, έχει ορισθεί ως επίσημη ημέρα αργίας.

Χαλάει ο καιρός

Ο καιρός μπορεί να επέστρεψε στην… κανονικότητα, αλλά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2017 θα φέρει μπόρες και καταιγίδες. Δείτε σε ποιές περιοχές θα βρέξει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2017.

Ο καιρός την Παρασκευή 02/06/2017. Αρχικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικ θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοό όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θράκη και στα ορεινά της Ηπείρου και της Θεσσαλίας.

Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Διαβάστε επίσης:   Καλό καλοκαίρι- Καιρός τριήμερο Αγίου Πνεύματος

Ο καιρός το Σάββατο 03/06/2017. Στα κεντρικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, μεταφέρει το newsit.gr.

Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βόρεια ως προς τις μέγιστες τιμές.

Ο καιρός την Κυριακή 04/06/2017. Στα ανατολικά, τα βόρεια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τοπικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες.

Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση.

Ο καιρός του Αγίου Πνεύματος 2017, Δευτέρα 05/06/2017. Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.

Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

  

loading...