Αναρχικοί επιτέθηκαν σε περιπολικό για να ελευθερώσουν κρατούμενο

Loading...


Κάθε έννοια συνταγματικής τάξης φαίνεται ότι χάνεται καθημερινά στη χώρα μας. Το νέο περιστατικό που αποδεικνύει του λόγου το αληθές συνέβη στο κέντρο της Αθήνας όταν μία ομάδα αναρχικών επιχείρησε να απελευθερώσει κρατούμενο κάνοντας “ντου” σε περιπολικό της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, οι αντιεξουσιαστές επιχείρησαν να βγάλουν από το περιπολικό ένα άτομο το οποίο είχε συλληφθεί. Αμέσως οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις και την εμφάνισή τους έκαναν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Στη θέα των ενισχύσεων των αστυνομικών οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή, πριν προλάβουν να “αρπάξουν” τον κρατούμενο.

Διαβάστε επίσης:   Συνελήφθη ο "ρασοφόρος" των λεωφορείων Θεσσαλονίκης – Παρίστανε τον μοναχό

Επισήμως από την αστυνομία γίνεται λόγος για ένα περιστατικό που έγινε στις 11:30 στην οδό Μαυροματέων. Ένα περιπολικό του Α.Τ. Μεσογείων κινούνταν προς τα δικαστήρια μεταφέροντας έναν υπήκοο Μπαγκλαντές ο οποίος είχε συλληφθεί για παρεμπόριο. Στο φανάρι οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση από ομάδα περίπου 20 ατόμων. Οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι, επισήμως, από την ΕΛ.ΑΣ. η προσπάθεια αρπαγής του κρατουμένου δεν επιβεβαιώνεται, γεγονός βέβαια που δεν προκαλεί έκπληξη για πολλούς και ευνόητους λόγους.

  

loading...