Αντώνης Τσαπατάκης: Επεστράφησαν οι κλεμμένες ρόδες στον Παραολυμπιονίκη

Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Loading...


Φόβος να μη συλληφθούν μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα ή φιλότιμο; Όποιο κι από τα δύο κι αν ήταν το κίνητρό τους, η ουσία είναι ότι οι άνθρωποι που είχαν αφαιρέσει τις ρόδες από το αυτοκίνητο του παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη έκαναν -τελικά- το σωστό επιστρέφοντάς της.

Υπενθυμίζουμε ότι την κλοπή είχε ανακοινώσει το ίδιο το θύμα, με ανάρτησή του στο Facebook στην οποία έλεγε: «Κάθε είδους κλοπή δεν είναι αποδεκτή από το νόμο και την κοινωνία για ευνόητους λόγους. Έχω την αίσθηση όμως πως κλέβοντας τις ροδές από κάποιον που δεν μπορεί να μετακινηθεί με άλλο τρόπο είναι λίγο πιο κακό. Να μην τους τύχει ποτέ… Να τους τύχει μόνο να βάλουν λίγο μυαλό και να τις φέρουν πίσω».

Το μήνυμά του αυτό τελικά βρήκε ανταπόκριση, με τους ληστές να επιστρέφουν τις ρόδες στο σημείο από το οποίο τις πήραν, με τον Αντώνη Τσαπατάκη να ενημερώνει για την ευχάριστη εξέλιξη, λέγοντας ταυτόχρονα και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γνωστούς του οι οποίοι, στο μεσοδιάστημα, του είχαν δώσει καινούριες ζάντες και ρόδες:

Διαβάστε επίσης:   Μεσσηνία: Συνελήφθησαν οι Βούλγαροι ληστές των ηλικιωμένων

«Καμιά φορά η ανάγκη σε ωθεί σε πράξεις που δεν θέλεις να κάνεις. Θα ακουγόταν περίεργο να πω «ευχαριστώ» αλλά αυτή τη φορά το φιλότιμο νίκησε και οι ρόδες επέστρεψαν! Οφείλω να ευχαριστήσω όμως τον φίλο Kostas Axouristos για τις ζάντες που έστειλε από το κατάστημα του (Λιοσίων 194,Αθήνα) δωρεάν, μέχρι να επιστραφούν οι δικές μου και το συνεργείο του Δημήτρη Παπαδόπουλου (Μιχ. Ψελλου 6, Θεσ/κη) για βοήθεια στην τοποθέτηση. Τέλος όλους εσάς που δείξατε άμεσα το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Υ.Γ. Είθε εκείνοι που το έκαναν μην γίνουν ποτέ ξανά θύματα οποιασδήποτε ανάγκης για να προβούν σε ανάλογες ενέργειες».

  

loading...