Απεργία ΠΟΕ ΟΤΑ: Τα σκουπίδια πνίγουν την Αθήνα

Loading...


: Εικόνες ντροπής για Πέμπτη συνεχόμενη μέρα σε πολλούς δήμους της Αττικής, καθώς από τα ξημερώματα της Δευτέρας οι υπάλληλοι καθαριότητας έχουν αποκλείσει τα αμαξοστάσια με αποτέλεσμα η αποκομιδή των απορριμμάτων να μην πραγματοποιείται καθόλου ή να γίνεται με σημαντικά προβλήματα.

Ήδη οι κάδοι στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες περιοχές του λεκανοπεδίου, είναι γεμάτοι και τα απορρίμματα έχουν αρχίσει να στοιβάζονται σε πεζοδρόμια και δρόμους, κάνοντας την κατάσταση αφόρητη για κατοίκους, περαστικούς, λόγω δυσοσμίας, γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Διαβάστε επίσης:   ΠΟΕ ΟΤΑ: Συμβασιούχοι καθαρότητας: Εικόνες ντροπής στην πορεία (ΦΩΤΟ)

Μάλιστα αυτή η κινητοποίηση των εργαζομένων έρχεται σε μια περίοδο που οι μετεωρολόγοι κάνουν λόγο για σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες αλλά και την ώρα που χιλιάδες επιχειρήσεις προσπαθούν να «ανασάνουν», καθώς η χώρα οδεύει προς την κορύφωση της τουριστικής περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμβασιούχοι αποφάσισαν συνέχιση των κινητοποιήσεών τους μέχρι το τέλος του μήνα, με κατάληψη αμαξοστασίων και σκοπό την μη αποκομιδή των απορριμάτων.

  

loading...