Αρχιλοχίας, κατεβαίνει για δήμαρχος Διδυμοτείχου!

Loading...


Ο Αρχιλοχίας Θεόδωρος Σκινδρής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία Διδυμοτείχου, στις εκλογές του 2019, με το συνδυασμό «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ».

Μέχρι εδώ καλά. Όπως πόσο ηθικό, στρατιωτικό ή ότι άλλο θέλετε, είναι ένας Αρχιλοχίας να ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ως Δήμαρχος με τους ΑΝΕΛ του ΥΕΘΑ, όταν υπηρετεί στο ΥΕΘΑ;;

Την ώρα που άλλοι συνάδελφοί του μάχονται στις Μονάδες, αυτός οργανώνει την προεκλογική του εκστρατεία. Ο κ. Καμμένος ξέρει να προσέχει τα στελέχη του….Άλλωστε είναι κοινό μυστικό στο στρατόπεδο Παπάγου, ότι ο όροφος του ΥΕΘΑ στο Πεντάγωνο, είναι περισσότερο κομματικό γραφείο παρά Υπουργείο Εθνικής Αμύνης.

Διαβάστε επίσης:   Εξαφάνιση 14χρονης στην Κυψέλη (ΦΩΤΟ)

Σχετικά με τον Αρχιλοχία, η προεκλογική του εκστρατεία δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Δημοσιεύματα από τον Έβρο, (http://www.e-evros.gr/gr/eidhseis/3/apo-ta-xaki-ypopshfios-dhmarxos-didymoteixoy/post32596), δείχνουν ότι ακόμα και εκεί ψηλά, τα πράγματα δεν πάνε καλά για το κόμμα του κ. Καμμένου. «Κομανέτσι» τον αποκαλούν πρώην στελέχη του τα οποία καταφέρονται εναντίον του για τις διάφορες κωλοτούμπες που έχει υποπέσει, προκειμένου να διατηρηθεί ως Υπουργός και μέλος της κυβέρνησης.

  

loading...