Αρτέμης Σώρρας: Συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψή του

Loading...


Πόρτα – πόρτα ψάχνουν οι τον και τη σύζυγό του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι , εκτός από το σενάριο να βρίσκεται στην , εξετάζουν σοβαρά και το σενάριο να παραμένει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ειδήσεις» γίνονται έρευνες από σπίτι σε σπίτι στην περιοχή της . Οι χτυπούν τις πόρτες σε σπίτια και εξοχικά οπαδών του Αρτέμη Σώρρα.

Οι εκτιμούν ότι μπορεί να κρύβεται σε κάποιο σπίτι, καθώς η σύζυγός του ήταν στο δικαστήριο και τον ενημέρωσε γρήγορα πριν υπάρξει η απόφαση, οπότε υπήρχε χρόνος να οργανώσουν τη διαφυγή τους.

«Η ποινή που επιβλήθηκε στον Αρτέμη Σώρρα είναι εξοντωτική και δυσανάλογη με τη βαρύτητα της πράξης του», δήλωσε χθες ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα, Βασίλης Νουλέζας.

Διαβάστε επίσης:   Αρτέμης Σώρρας - Στη φυλακή οδηγείται ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις»

«Αν και δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να απαντήσω και ακόμη κι αν γνώριζα που βρίσκεται δεν θα σας το αποκάλυπτα, σας λέω ότι δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να κρύβεται, να είναι φυγόποινος. Θα ολοκληρώσουμε τη διαδικασία που αφορά την αίτηση αναστολής εκτέλεσης πρωτόδικης καταδικαστικής του άρθρου 7 του κώδικα ποινικής δικονομίας, και δεν εμφανίζεται γιατί δεν είναι απαραίτητη, αναγκαία η αυτοπρόσωπη παρουσία και επίσης δέχεται απειλές και κινδυνεύει άμεσα η ζωή του», δήλωσε.

Όπως είπε, αν απορριφθεί το αίτημα έφεση αύριο, θα μιλήσει με τον εντολέα του καθώς δεν γνωρίζει αν είναι στις προθέσεις του να παραδοθεί. Ο ίδιος πρόσθεσε πως δεν ξέρει αν βρίσκεται στο εξωτερικό, τονίζοντας πάντως ότι «στις 17 και 18 του μηνός που επικοινώνησα με τον κ. Σώρρα και μου χορήγησε την εξουσιοδότηση για να ασκήσω έφεση δεν έλειπε στο εξωτερικό».

  

loading...