Χωρίς απορριμματοφόρα και σήμερα η Θεσσαλονίκη

Loading...


Χωρίς απορριμματοφόρα μένει και σήμερα η , καθώς οι εργαζόμενοι στους αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μετά και την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που δεν επιτρέπει τη μονιμοποίηση των που εργάζονται στον τομέα της καθαριότητας.

Σύμφωνα με το thestival.gr, οι εργαζόμενοι, σε συνέλευση που πραγματοποίησαν χτες αποφάσισαν να συνεχίσουν την κατάληψη στα αμαξοστάσια του νομού Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να μην βγει κανένα απορριμματοφόρο στους δρόμους.

Επίσης, το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιήσουν αποχή και στη σημερινή τους συνεδρίαση θα αποφασίσουν αν θα επιτρέψουν το διήμερο να βγει στους δρόμους προσωπικό ασφαλείας.

«Πρόκειται για 15.000 απολύσεις της δήθεν αριστερής κυβέρνησης. Κάνουν χρήση όλων των αντεργατικών νόμων. Ο κ. Σκουρλέτης τα μαζεύει τώρα αλλά θα μαζέψει πολλά περισσότερα με τις κινητοποιήσεις, ακόμη τίποτα δεν είδε. Εμείς θα είμαστε όλη μέρα στον δρόμο», ανέφερε στο thestival.gr η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης, Κλεοπάτρα Χοροζίδου.

Διαβάστε επίσης:   ΑΣΕΠ: Τι ισχύει για τις αιτήσεις της προκήρυξη 6K/2017 στο asep.gr

Ερωτηθείσα για τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα του δήμου Θεσσαλονίκης, Θωμά Ψαρρά ότι αν συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις ο δήμος Θεσσαλονίκης θα απευθυνθεί σε ιδιώτη η κα Χοροζίδου τόνισε ότι «εμείς θέλουμε τον δήμαρχο μαζί μας, να δώσει την μάχη δίπλα μας και όχι να μας απειλεί με εισαγγελείς. Δεν θα επιτρέψουμε κάτι τέτοιο να γίνει».

  

loading...