ΔΕΘ 2017: Οι συναυλίες του Σαββατοκύριακου-Πρόγραμμα

Loading...


Πλούσιο είναι και το φετινό συναυλιακό πρόγραμμα της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) με πολύ γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής θα γεμίσουν τις νύχτες της Έκθεσης με ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Κάθε βράδυ, από 10 έως 17 Σεπτεμβρίου, στις 21:30, στη μουσική σκηνή κάτω από το Τόξο της , τα Music Events προσκαλούν τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης σε μία μεγάλη γιορτή.

Την αυλαία άνοιξε στις 10 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Μαζωνάκης, τη «σκυτάλη» πήραν, στις 11 Σεπτεμβρίου, οι αδελφοί Τσαχουρίδη, σε μία ιδιαίτερη μουσική συνάντηση με τους αδελφούς Στρατάκη, στη διάρκεια της οποίας τιμήθηκε από τη ΔΕΘ-Helexpo ο τροβαδούρος της Κρήτης, Βασίλης Σκουλάς.

Την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου, στη σκηνή ανέβηκε ο Σταμάτης Γονίδης μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο, ενώ στις 13 η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους Γιώργο Νταλάρα και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Στις 14 Σεπτεμβρίου, οι επισκέπτες της ΔΕΘ 2017 είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα αφιέρωμα στον Χρήστο Νικολόπουλο, ο οποίος μοιράστηκε τη σκηνή με την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Διονυσίου. Τον τόνο στα Music Events δίνουν σήμερα Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, η Τάμτα, οι Μέλισσες και οι Playmen.

Το πάρτι της ΔΕΘ 2017 και του MAD θα πραγματοποιηθεί αύριο, 16 Σεπτεμβρίου και στο πλαίσιό του το MAD Color Youth έρχεται στην 82η ΔΕΘ εξοπλισμένο με εκατοντάδες λίτρα ΝΕΟΝ χρώμα και UV Lights για να προσφέρει μία διαφορετική οπτικοακουστική εμπειρία μαζί με γνωστούς Rappers και DJs της Ελλάδας.

Το συναυλιακό πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Κυριακή, 17 του μηνός, με τον Σάκη Ρουβά σε μια συναυλία αφιερωμένη στους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών, που αποτελεί τον «καρπό» της συνεργασίας μεταξύ της ΔΕΘ-Helexpo και της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Τις συναυλίες τις παρακολουθούν όλοι μόνο με το εισιτήριο της 82ης ΔΕΘ, η οποία άνοιξε τις πύλες της στις 9 Σεπτεμβρίου.

  

loading...