ΔΟΛ: Στην τράπεζα τα ακίνητα- Όλο το παρασκήνιο

Loading...


ΔΟΛ: Μπορεί ο μεγάλος ντόρος στο πλειστηριασμό του ΔΟΛ να αφορούσε τους τίτλους του ομίλου όμως παράλληλα διεξάγονταν διαδικασία και για τα ακίνητα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη. Πλειοδότης σε αυτό το σκέλος της δημοπρασίας ήταν η Alpha Bank η οποία κατέθεσε πρόσφορα 3,78 εκατ. ευρώ.

Στην ιδιωτική τράπεζα περνούν τα ακίνητα στην Χρήστου Λαδά 1 και 3 όπου φιλοξενούνταν οι εφημερίδες και οι υπόλοιπες εταιρείες του ΔΟΛ έως και το 2004, οπότε και μετακόμισε στο κτήριο της Μιχαλακοπούλου, γράφει το news247.gr.

Παράλληλα στην Αθήνα μεταβιβάζονται το πρώην ακίνητο που φιλοξενούσε τα «Ελληνικά Γράμματα», στην Ζωοδόχου Πηγής καθώς και εξι όροφοι σε πολυκατοικία στην οδό Δοϊράνης 104 στην Καλλιθέα. Στον νομό Αττικής ο ΔΟΛ κατείχε και δύο αγροτεμάχια στην Παιανία, το πρώτο στην Λεωφόρο Μαρκόπουλου, συνολικής έκτασης 8.887,041 τ.μ. το οποίο είχε αποκτηθεί το 2003 και ένα στην Λεωφόρο Λαυρίου 13.226 τ.μ. που είχε περιέλθει στον όμιλο το 2001.

Διαβάστε επίσης:   ΔΟΛ: Στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη - Μπαίνει στο MEGA

Στην Θεσσαλονίκη ο ΔΟΛ διέθετε αγροτεμάχιο 7.350 τ.μ. στη Νά Ρεδαιστό του Δήμου Θέρμης ενώ στα Σφακιά στην κατοχή του είχε αγροτεμάχιο 16.758 τ.μ.. Στο εν λόγω κτήμα υπάρχουν 270 ελαιόδεντρα και 65 αμυγδαλιές.

  

loading...