ΕΦΚΑ 2017: Δείτε όλες τις προμήθειες ανά τράπεζα για τις εισφορές

Loading...


Συνεχίζεται το απερίγραπτο «μπάχαλο» με τον (efka.gov.gr), πέντε μόλις ημέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία καταβολής του.

Όπως έγραψε το star.gr, παρόλο που εκδόθηκε η εγκύκλιος για τις , ωστόσο δεν εξηγείται πουθενά πώς θα γίνει ο επιμερισμός ανάμεσα σε εργοδότη και εργαζόμενο. Την ίδια στιγμή, υπολογίζονται σε 250.000 οι ασφαλισμένοι, με πρώτη ασφάλιση από 1/1/1993, που έχουν διπλή ασφάλιση και μέχρι τώρα εξαιρούνταν από την διπλή , αλλά πλέον θα κληθούν να καταβάλλουν έξτρα εισφορά.

Διαβάστε επίσης:   ΕΦΚΑ εισφορές: Έλλειμμα 25 εκατ. ευρώ εξαιτίας των παρατάσεων

Αλλά σα να μην έφταναν τα παραπάνω, λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία τα λάθη δεν έχουν διορθωθεί, ενώ οι ασφαλισμένοι καλούνται να καταβάλλουν και προμήθεια στις περισσότερες τράπεζες, για πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών μέσω του δικτύου τους!

ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΡΑΠΕΖΑ
Οι χρεώσεις και οι τρόποι καταβολής ανά είναι συγκεκριμένα:

Διαβάστε επίσης:   ΕΦΚΑ: Όλες οι τελευταίες ειδήσεις τώρα

Alpha Bank
Μπορείτε να πληρώσετε τον μέσω του e-banking, αποκλειστικά με χρέωση καταθετικού λογαριασμού, με χρέωση 0,30 ευρώ ανά συναλλαγή.

Eurobank
Μπορείτε να πληρώσετε τον ΕΦΚΑ μέσω e-banking με άμεση χρέωση καταθετικού λογαριασμού, με χρέωση 0,30 ευρώ.Αν έχετε ενεργοποιημένη την υπηρεσία «Δωρεάν Συναλλαγές» δεν υπάρχει χρέωση.

Διαβάστε επίσης:   ΕΦΚΑ- Παράλληλη ασφάλιση: Όλη η εγκύκλιος

Εθνική Τράπεζα
Μπορείτε να πληρώσετε τον μέσω e-banking με άμεση χρέωση καταθετικού λογαριασμού, χωρίς καμία προμήθεια, εντελώς δωρεάν.

Τράπεζα Πειραιώς
Μπορείτε να πληρώστε τον μέσω του e-banking της τράπεζας είτε με χρέωση καταθετικού λογαριασμού είτε με χρέωση πιστωτικής κάρτας. Η προμήθεια ανά συναλλαγή ανέρχεται σε 0,50 ευρώ.

  

loading...