ΕΦΚΑ: Αλαλούμ με ασφαλισμένους στα αζήτητα- Τι ζητά ο ΕΦΚΑ

Loading...


Χιλιάδες ασφαλισμένοι του ΤΑΠ – , του ΟΑΠ – , του και των ΕΛΤΑ «χάθηκαν» κατά τη μεταφορά των ασφαλισμένων όλων των ταμείων στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, σύμφωνα με καταγγελία του Κινήματος Συνταξιούχων.

Όπως αναφέρει το koolnews.gr πολλοί ασφαλισμένοι που καταφεύγουν στα νοσοκομεία, στα διαγνωστικά κέντρα ή σε ιατρεία ανακαλύπτουν ότι είναι ανασφάλιστοι!

«Από ό,τι μας πληροφόρησαν από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, έγινε λάθος διαχείρισης δεδομένων και έτσι παρουσιάστηκε το πρόβλημα αυτό», σημειώνεται σε ανακοίνωση του Κινήματος Συνταξιούχων.

«Ο τραγέλαφος μιας τριτοκοσμικής χώρας σε κατάρρευση», συνεχίζει η ανακοίνωση, «καθώς κάποιοι ανευθυνουπεύθυνοι έχουν αναρτήσει μια ανακοίνωση, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ζητάει τα εξής εφτά δικαιολογητικά:

1. Αίτηση του άμεσα

2. Φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου του άμεσα ασφαλισμένου

3. Φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου του έμμεσα ασφαλισμένου

Διαβάστε επίσης:   ΕΦΚΑ: Ανατροπές για 300.000 ασφαλισμένους - Τι λέει η εγκύκλιος

4. Πρόσφατο ενημερωτικό σημείωμα μισθοδοσίας ή σύνταξης

5. ΑΜΚΑ και του άμεσα ασφαλισμένου

6. ΑΜΚΑ του έμμεσα ασφαλισμένου

7. Το τελευταίο εκκαθαριστικό της εφορίας».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Υπάρχει κανένας στον ή στις άλλες υπηρεσίες από τους τόσους ανευθυνουπεύθυνους που να διαθέτει στοιχειώδη λογική και κρίση για να διευθετήσει το πρόβλημα χωρίς την ταλαιπωρία των χιλιάδων ασφαλισμένων που δεν φταίνε σε τίποτα;».

Πατήστε εδώ για να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ

ΕΦΚΑ: ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΔΩ

  

loading...