Έγκλημα στον Νέο Κόσμο: Από πυροβολισμό ο θάνατος του 54χρονου Βέλγου

Loading...


Έγκλημα στον Νέο Κόσμο: Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται τελικά ο θάνατος του 54χρονου Βέλγου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα σε παρκάκι στην οδό Φανοσθένους 14, στις εργατικές κατοικίες του Νέου Κόσμου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που προέρχονται από τα αποτελέσματα της νεκροτομής που πραγματοποιήθηκε σήμερα, ο 54χρονος έφερε τραύμα από σφαίρα πίσω από το αυτί. Το κίνητρο της δολοφονίας του Βέλγου τουρίστα αποτελεί μυστήριο για την Ασφάλεια Αττικής, που ερευνά την υπόθεση, καθώς έχει σχεδόν αποκλειστεί η εκδοχή της ληστείας.

Διαβάστε επίσης:   Ηράκλειο: Αυτοκτόνησε μέσα στο νοσοκομείο

Ο άνδρας που διέμενε σε ξενοδοχείο της περιοχής Συντάγματος, βρέθηκε από κάτοικο της περιοχής στον Νέο Κόσμο, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω του όλα τα έγγραφα του και το πορτοφόλι του με χρήματα.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το θύμα δεν είχε απασχολήσει τις ελληνικές Αρχές, ενώ έχει διαβιβαστεί αίτημα προς την Ιντερπόλ και τις βελγικές Αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε απασχολήσει στην χώρα του ή αλλού.

  

loading...