Ειδήσεις – Θεσσαλονίκη: Εκλογές στο Δήμο

Loading...


Σε τεταμένο κλίμα αναμένεται να διεξαχθούν σήμερα μετά και το «μπλόκο» που έβαλε το δικαστήριο στην παράταξη που πρόσκειται στη «Εθνικιστική Λαϊκή Δύναμη Εργαζομένων» που επιχείρησε να συμμετάσχει του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται τα μέλη της να προσφύγουν πάλι σήμερα στο δικαστήριο για να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου .

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες η απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων να μην επιτραπεί η συμμετοχή του ψηφοδελτίου της συγκεκριμένης παράταξης που πρόσκειται στη έφερε εντάσεις και παραιτήσεις μεταξύ των μελών της εφορευτικής επιτροπής.

Διαβάστε επίσης:   Τροχαίο Θεσσαλονίκη: "Θυσιάστηκε" ένα μικρό χωριό την τελευταία πενταετία

Εκτός απροόπτου οι κάλπες στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης αναμένεται ν’ ανοίξουν σήμερα στις 8.00 το πρωί και να κλείσουν στις 6.00 το απόγευμα. Στις εκλογές μπορούν να συμμετάσχουν οι περίπου 2000 εργαζόμενοι ενώ οι παρατάξεις που θα «κονταροχτυπηθούν» είναι οι εξής: «Δύναμη Ενότητας», Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση (ΑΔΗΚ), «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΔΑΣ-ΠΑΜΕ), «Αγωνιστική Ενωτική Κίνηση» και «Η Ελπίδα Έρχεται».

  

loading...