Εκτιμήσεις βάσεων 2017

Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Loading...


Εκτιμήσεις βάσεων 2017: Ενημερωθείτε αναλυτικά για το που αναμένεται να κινηθούν φέτος οι βάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με τις έως τώρα αποδόσεις των υποψηφίων στα μαθήματα που αναμένεται να αποβούν καθοριστικά.

Αναλυτικότερα, για τους υποψηφίους των Θετικών Σπουδών καθοριστικό αναμένεται να είναι το μάθημα της Φυσικής το οποίο θα διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο για την πορεία των βάσεων 2017 στις δημοφιλείς πολυτεχνικές και ιατρικές σχολές.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι φέτος είχαμε μία… κακή διόρθωση των όσων συνέβησαν το 2016, όταν τα θέματα χαρακτηρίστηκαν ιδιαιτέρως εύκολα και υπήρξαν αντιδράσεις από τους διαβασμένους υποψηφίους.

Φέτος τα θέματα ήταν αρκετά πιο δύσκολα, αν και έγιναν προσπάθειες να χαρακτηριστούν ως διαβαθμισμένης δυσκολίες.

Διαβάστε επίσης:   Πανελλήνιες 2017: Αναβολή σε Μυτιλήνη και Χίο

Με τα μέχρι τώρα στοιχεία, μπορούμε να εκτιμήσουμε ότι θα υπάρξει πτώση των βάσεων στις δημοφιλείς σχολές και ειδικά στην Ιατρική, το Πολυτεχνείο και τις Οικονομικές σχολές, αφού οι επιδόσεις των υποψηφίων αναμένεται να είναι χειρότερες από τις περσινές.

Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι δεδομένο αφού οι βάσεις βρίσκονται σε εξάρτηση και με τις προτιμήσεις των μαθητών αλλά και με των αριθμό των εισακτέων σε μία σχολή.

  

loading...